MODRIĆ PROGOVORIO O MOŽDA NAJSTRESNIJEM TRENUTKU KARIJERE: / 'Dvaput sam pakirao kofere i bio na aerodromu'

Image
Foto: Profimedia

Modrić je imao posebne riječi hvale za Cristiana Ronalda, svog bivšeg suigrača iz Reala

11.9.2020.
9:45
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji nogometaš Real Madrida, lider hrvatske reprezentacije i donedavno najbolji igrač svijeta, Luka Modrić, dao je veliki intervju za Times u kojem je govorio o svom odnosu s Cristianom Ronaldom, Garethom Baleom, Joseom Mourinhom, a spomenuo je i period u karijeri koji mu je bio najstresniji.

Odnos s Ronaldom i Mourinhom

Modrić je imao posebne riječi hvale za Cristiana Ronalda, svog bivšeg suigrača iz Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram pohvaliti Ronalda. Igranje s njim bilo je nevjerojatno. Imali smo sedam sjajnih godina, osvojili smo toliko toga s Cristianom u momčadi i možda kad nekad nismo bili najbolji, Cristiano bi niotkuda riješio utakmicu svojom sposobnošću, karakterom i kvalitetom. Sve je bilo posebno kod njega. Način na koji je radio u trening-kampu i na terenu, pa kad stvari ne idu dobro, uvijek smo mogli očekivati od njega da napravi nešto posebno", rekao je Modrić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Tottenham Hotspur Head Coach José Mourinho during the Premier League match between Burnley and Tottenham Hotspur at Turf Moor, Burnley Burnley v Tottenham Hotspur, Premier League - 07 Mar 2020, Image: 504365705, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Shaun Conway/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ogromno poštovanje ima i prema još jednom Portugalcu, Joseu Mourinhu, koji ga je svojevremeno vodio u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema njemu sam posebno naklonjen i prema svemu što mi on znači. U Italiji, Engleskoj i Španjolskoj je pobjeđivao i zna kako se to radi. Nadam se da to može napraviti i sa Spursima. Sjajna je stvar da Tottenham može imati nekog poput njega. On pobjeđuje svugdje. Čak i kad ljudi kažu da nije osvajao u Unitedu, varaju se. Osvojio je Europa ligu i nekoliko kupova zbog svoje kvalitete. Ako bih morao izdvojiti nešto što radi drugačije od drugih trenera, to su pripreme utakmica. Nevjerojatno, pruža vam sve što trebate znati o protivnicima, gdje ih napasti i kako to iskoristiti", kazao je Modrić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Croatia walks off the pitch injured during the UEFA Euro 2020 Qualifying match at the Cardiff City Stadium, Cardiff. Picture date: 13th October 2019. Picture credit should read: James Wilson/Sportimage via PA Images,Image: 476572886, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

'Dvaput sam bio na aerodromu'

U Realu trenutačno igra s omraženim Garethom Baleom, kojeg je trener Zinedine Zidane prekrižio i otjerao iz momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gotovo 12 godina igramo skupa i ovo je teška situacija za njega i klub. On mora znati što želi. Odrastao je čovjek i mora odlučiti što mu je najbolje. Osjeća li se sretno ovdje ili želi probati nešto novo. Za mene je on i dalje sjajan igrač koji još puno toga ima pokazati. O njemu ovisi je li dovoljno gladan i želi li dalje. Mislim da će tako biti. Što god se dogodilo, ostao ili otišao, mislim da i dalje može biti glavni igrač", rekao je Modrić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Spanish La Liga soccer match Real Madrid vs Villarreal at Alfredo Di Estefano Stadium, Madrid, July 16, 2020

Real Madrid players celebrate champions of the Spanish La Liga

Luka Modric

La Liga / Cordon Press Cordon Press,Image: 543945082, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Progovorio je i o možda najstresnijem trenutku u karijeru. Modrić je 2012. godine u finišu prijelaznog roka prešao u Real i to nakon cjeloljetne trakavice za koju je odgovoran Daniel Levy, koji je bio izuzetno tvrdoglav u pregovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Daniel je tvrd pregovarač. Borio se za interese kluba i to bi trebao raditi svaki predsjednik, ali u tom trenutku on je bio ljutit na neke stvari. Nekoliko puta mi je obećao da će me pustiti. Održao je obećanje, no došlo je do drugog odgađanja i to me jako frustriralo. Dvaput sam spakirao kufere i bio skoro na aerodromu, ali onda bi sve propalo. Bio je frustriran, ali nakon svega je održao obećanje", ispričao je Modrić.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo