Modrić progovorio nakon drame u Madridu!

Španjolska Marca u srijedu donosi prve dojmove Luke Modrića nakon debija u Ligi prvaka u dresu Reala.

19.9.2012.
11:19
VOYO logo

Bila je to nogometna predstava koja je razbudila i one najljenije sportske spavalice. Real je na svom San Bernabeu dvaput gubio protiv Manchester Cityja, te na kraju golom Benzeme i Ronalda slavio 3:2, doslovno u zadnjim minutama.

Luka Modrić je imao privilegiju koju imaju zaista rijetki - utakmicu je doživio u trokutu Ronaldo - Di Maria - Benzema, barem tih zadnjih dvadesetak minuta koje mu je poklonio Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=4VCtVPk7VuXyIRj8
szólj hozzá: Real - Manchester City Highlights CL HD

Iako Modrić nije sudjelovao u akcijama kod pogodaka, njegovim ulaskom je igra Reala itekako živnula u napadu. "Došao sam u Real Madrid da bih igrao utakmice poput ove. Bio je to vrlo uzbudljiv ogled, gotovo kao da je finale u pitanju. Ostvarili smo veliku pobjedu protiv velikog i moćnog suparnika koji ima odlične igrače. Jako mi je drago da smo uspjeli pobijediti", rekao je Modrić. Osvrnuo se na činjenicu da je njegova momčad zabila dva gola u završnim minutama susreta... "Da, to je Real Madrid. Kada igrate dobro, kao što smo mi igrali u ovoj utakmici, možete i izgubiti. Ali, jako je važno da smo ipak pobijedili. Pokazali smo kvalitetu i karatker i zato smo pobijedili. Nadam se da će nam ova utakmica pomoći da počnemo igrati bolje ove sezone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svom dolasku u klub je rekao sve najbolje. "Bolje nego sam očekivao. Sve je nevjerojatno otkad sam stigao i uživam u svakom trenutku". Potom se vratio na sraz s engleskim prvakom. "Bila je to izvanredna utakmica u kojoj je svatko mogao uživati. Veliki igrači na igralištu, dvoboj visoke kvalitete koji je nama donio i sretni završetak jer smo pobijedili. Pokazali smo karakter jer smo se vratili iz teške situacije. Atmosfera je bila čudesna, pogotovo kada smo osigurali pobjedu. Navijači su nas bodrili cijelu utakmicu i nadamo se da će tako biti tijekom cijele sezone. Publika je uistinu bila odlična", zaključio je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo