LUKA JE ODUŠEVLJEN / Modrić produljio s Realom i odmah se javio navijačima. Poruka će oduševiti sve: 'Igrat ću još barem godinu dana'

Image
Foto: Screenshot

Vezni igrač s brojem 10 na leđima osvojio je 20 trofeja s Real Madridom, od čega pet Liga prvaka

8.6.2022.
14:24
Screenshot
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić produžio je ugovor s europskim prvakom Real Madridom za dodatnu sezonu, do 30. lipnja 2023. godine. Modrić, s 36 godina najstariji igrač Kraljevskog klub, potpisao je ugovor na stadionu Santiago Bernabeu, ali ubrzo bi se opet trebao priključiti reprezentaciji, koju čekaju utakmice s Danskom i Francuskom u Ligi nacija.

Vezni igrač s brojem 10 na leđima osvojio je 20 trofeja s Real Madridom, od čega pet Liga prvaka. Klub je ove godine osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Superkup. Modrić igra za Real Madrid od kolovoza 2012. kada je došao iz londonskog Tottenhama a sadašnji ugovor mu istječe 30. lipnja, no nakon ovoga više ne mora brinuti oko budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon produljenja ugovora, Modrić se javio svojim navijačima i obratio im se na engleskom jeziku uz širok osmijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav madridisti, sretan sam i ponosan što ću barem još godinu dana igrati u Realu. Sretan sam i ponosan, želim nastaviti davati sve od sebe za klub, ponosan sam što i dalje nosim ovaj dres. Hvala na podršci i ljubavi koju mi dajete. Hala Madrid", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo