MODRIĆ PRIJETI BARCELONI I ATLETICU: / 'Mi smo Real Madrid, imamo momčad za trofeje'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Ni nakon nove briljantne utakmice u kojoj je postigao pogodak, zaradio ovacije navijača i pohvale medija, Luka Modrić nije htio sebe gurati u prvi plan.

21.4.2016.
12:05
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Real Madrid je u 34. kolu španjolskog prvenstva svladao Villarreal s 3-0, a Modrić je bio strijelac posljednjeg pogotka u 78. minuti. Kraljevski klub je na taj način zadržao bod zaostatka za Barcelonom i Atletico Madridom.

Image
NOVA MAJSTORIJA HRVATA: /

Modrić zabio najljepši pogodak u Realovoj 'trici' Villarealu

Image
NOVA MAJSTORIJA HRVATA: /

Modrić zabio najljepši pogodak u Realovoj 'trici' Villarealu

'Moramo nastaviti pritiskati'

"Igrali smo fantastično od samog početka, zabili tri dobra gola. Moramo nastaviti pritiskati konkurente, raditi svoje i čekati hoće li se tko iznad nas poskliznuti. Igramo dobro i moramo ostati usredotočeni", rekao je Modrić nakon utakmice za Realovu internetsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok u Primeri čeka kiks suparnika, u Ligi prvaka Real Madrid odlučuje sam o sebi. U prvoj utakmici polufinala u utorak gostuje kod Manchester Cityja, no prije toga ga u prvenstvu čeka dvoboj protiv gradskog rivala Rayo Vallecana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo Real Madrid i imamo momčad koja se može boriti za trofeje. Čeka nas teška utakmica u Vallecasu i tek nakon nje ćemo misliti na Ligu prvaka. Puni smo samopouzdanja, igramo dobro i tako trebamo nastaviti do kraja sezone."

'Impresivne ovacije'

Hrvatski nogometaš je protiv Villarreala zabio svoj treći osvosezonski pogodak. U studenom je u Ligi prvaka bio strijelac protiv Šahtara, a u veljači je u Primeri zabio u pobjedi protiv Granade. U srijedu je pri izlasku iz igre još jednom zaradio ovacije madridske publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovacije Bernabeua su bile impresivne. Sretan sam što sam zabio nakon dugo vremena. Iznimno sam zahvalan navijačima na podršci, siguran sam da će biti uz nas do kraja i nadam se da ćemo im donijeti puno radosti", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo