MODRIĆ POBUDIO MAŠTU, ŠPANJOLCI TVRDE DA GA ŽELI BECKHAM: / 'On je hiper-inteligentan mađioničar čiji talent ne stari'

Image
Foto: AFP

Hoće li Luka Modrić odraditi ugovor u Real Madridu dokraja ili odlazi na kraju ove sezone, pitanje je kojim se bave Španjolci

24.4.2018.
9:14
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Real Madrida Luka Modrića nedavno je dao intervju za STV Sport u kojem je otkrio kako je obožavatelj Zlatana Ibrahimovića te izjavio kako bi jednog dana mogao ići njegovima stopama.

"Mogu se zamisliti u MLS-u"

“Ja sam uvijek govorio da bih volio završiti karijeru u Realu, imamo još dvije godine ugovora i sretan sam. Ali nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u!”, rekao je hrvatski veznjak kojeg ugovor s Kraljevskim klubom veže do ljeta 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MODRIĆ OTKRIO ČIJI JE OBOŽAVATELJ I GDJE BI MOGAO ZAVRŠITI KARIJERU: ‘Ako ju ne okončam u Realu, mogao bi njegovim stopama’

Beckham ga želi u svojoj ekipi

Španjolski tabloidni sportski mediji u posljednje vrijeme sve češće spekuliraju o njegovom odlasku ovog ljeta, a interes navodno najviše postoji iz Engleske. Ipak, kako je i sam Modrić izjavio, on se možda vidi i u američkoj MLS ligi. Diario gol je objavio kako bi Modrića u svojim redovima volio vidjeti Miami. Naime, oko Davida Beckhama okupljena grupa investitora na Floridi dobila je nedavno zeleno svijetlo za franšizu u Miamiju, a baš bi bivši engleski reprezentativac mogao pomoći u pregovorima oko Luke s obzirom na dobre odnose s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hiper-inteligentini mađioničar čiji talent ne stari"

Nogometni portal The18.com donosi tekst u kojemu piše kako bi Lukin možebitni dolazak u MLS ligu "bio dobar za američki nogomet, čak i ako bi bio u 40-ima kada se to dogodi." Naziva ga se hiper-inteligentnim mađioničarem koji ima 32-godine, a mogao bi doći u Ameriku u 34-oj kada mu istekne važeći ugovor s Realom.

"Kako je pokazao u proteklih 10 godina u Tottenhamu i Realu, njegov talent ne stari. On bi bio noćna mora za svakog protivničkog trenera u Americi", donosi navedi portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo