MODRIĆ OVAKVE POHVALE NIJE DOBIO NI KAD JE BIO NA VRHUNCU: / 'Hrvat opet izgleda kao najbolji veznjak u Europi'

Image
Foto: Profimedia

Hrvat briljira u nastavku sezone i pomogao je Realu da dođu na dva boda do naslova prvaka

14.7.2020.
14:03
Profimedia
VOYO logo

Nakon još jedne fantastične predstave ne prestaju pohvale na račun LukeModrića. Predvodi ih Španjolska Marca. U utorakaujutro su prvo objavili tekst u kojem stoji kako plaši činjenica da mu ugovor istječe za godinu dana te se pitaju bi li mu Real trebao ponuditi novi.

Image
DA, BAŠ JE ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE: /

'Pa on se igra sa svima u ligi. Za manje od godinu dana mu ističe ugovor i to je ono što straši'

Image
DA, BAŠ JE ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE: /

'Pa on se igra sa svima u ligi. Za manje od godinu dana mu ističe ugovor i to je ono što straši'

Malo kasnije pak Marca se osvrnula na preporođeni trojac: ‘Ramos, Modrić i Benzema: trojac od 100 godina’. Naslov je to teksta u kojem hvale na izdanja spomenutih igrača u nastavku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

July 13, 2020, Granada, GRANADA, SPAIN: Ferland Mendy of Real Madrid, Luka Modric of Real Madrid and Toni Kroos of Real Madrid celebrate a goal during the spanish league, La Liga, football match played between Granada CF and Real Madrid CF at Nuevo Los Carmenes Stadium on July 13, 2020 in Granada, Spain.,Image: 542544486, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

“Njih su trojica presudni što je Real na korak do naslova prvaka. Oni su vjerojatno najbolji eksponati zlatne ere Real Madrida. S Cristianovim odlaskom preuzeli su teret na sebe i sada proživljavaju drugu mladost. Zajedno imaju 100 godina i mnogi su ih već pokopali. U njihovim godinama potrebno je možda više vremena kako bi se vratili u formu, ali stvarnost je drugačija. Nitko nakon pauze nije bolji od njih i uz Courtoisa su najspremniji igrači u momčadi. Ramos i Modrić imaju 34, a Benzema 32 godine i više se ne može reći da karijere nogometaša završavaju nakon 30. godine”, piše Marca, a onda je jedan paragraf posebno posvetila Modriću.

“Posljednji je od ove trojice koji se vratio u svoje najbolje izdanje. Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji bio je u silaznoj putanji i činilo se da mu se bliži kraj. Međutim, Zidane je uvijek vjerovao u njega i već je ove sezone počeo mijenjati krivulju. No, najbolje od njega vidjeli smo nakon pauze. Hrvat u nekim fazama igre opet izgleda kao najbolji veznjakau Europi. Njegov oproštaj činio se neizbježnim jer mu ugovor istječe za godinu dana. A sada, s obzirom na to kako igra čini se da nije lako od novog jednogodišnjeg ugovora”, poručuje madridska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo