Modrić otkrio što od njega sve traže u Realu!

5.11.2012.
9:00
VOYO logo

U razgovoru za Sportske, Modrić je opisao svoja prva dva mjeseca u dresu Reala. Tvrdi da mu samopouzdanja ne nedostaje, bez obzira što igra s takvim zvijezdama kao što su Ronaldo, Benzema...

"U životu mi nikad nije manjkalo samopouzdanja, pa ni sada. No, još nisam 100% opušten u igri kao u Tottenhamu, što je prirodno. Došao sam u fantastično uigranu momčad, gdje svatko zna što mu je raditi. Tu sam tek mjesec i pol dana, trebat će mi barem još toliko da steknem lakoću igre i taktičkog promišljanja u novom okruženju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić otkriva i što od njega zahtijeva Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahtijeva da se nametnem i vodim igru, sve to naravno u visokom tempu. Na početku mi je skrenuo pažnju da nakon predaje lopte ne smijem biti pasivan nego se non-stop moram kretati, nuditi kao rješenje suigračima. Više-manje ono što sam radio u Tottenhamu, samo što je to ovdje na višoj razini".

Priča o sebičnom Ronaldu, tvrdi, i nije baš točna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I to je kriva slika! S Ronaldom dosta pričam, razmjenjujem iskustva, stvarno mi nesebično pomaže da se što brže i bolje prilagodim. Pitao me za naše otoke, more i obalu, jesu li doista tako posebni kako su mu mnogi poznanici pričali iz svojih iskustava. Zato je lani do posljednjeg trenutka dvojio hoće li na ljetovanje u Hrvatsku. Možda dođe idućeg ljeta…", kaže Modrić i zaključuje zašto je došao u Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam u najbolji klub na svijetu i želim u njemu ostaviti dubok trag, postati bitna karika velike momčadi i osvajati trofeje".

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo