Modrić opet oduševio: 'On je mali čarobnjak!'

Jedanaest utakmica Tottenham nije znao za poraz, a onda je ove nedjelje uslijedilo gostovanje kod Stoke Cityja.

12.12.2011.
11:08
VOYO logo

Spursi su izgubili, međutim Luka Modrić odigrao je još jednu odličnu utakmicu. Nogometni internet-portal Goal.com je nahvalio hrvatskog reprezentativca nazvavši ga "malim čarobnjakom iz Tottenhama". Dobio je Modrić ocjenu 7 kao i Gareth Bale, dok je najbolje ocijenjen kod gostiju bio vratar Brad Friedel s ocjenom 7.5.

Sudac ogleda Chris Foy je teško oštetio Tottenham tijekom drugog poluvremena, pa je tako propustio svirati još dva jedanaesterca (jedan je realizirao Adebayor nakon prekršaja na Luki Modriću), dok je poništen i jedan regularan pogodak gostiju (također Adebayor).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam u ovom poslu, trideset godina, i nikada nakon utakmice nisam odlazio prema sucima i razgovarao, tražio pravdu, objašnjavao... No, danas se stvarno dogodila specifična situacija. Ne znam mogu li šutjeti jer koliko je samo rukometa bilo na utakmici. To je strašno. A, ništa se nije sankcioniralo", bio je prvi komentar Redknappa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foy je propustio dva puta svirati jedanaesterac za goste, a usput je poništio i regularni pogodak Adebayora kada je po sudačkim kriterijima bilo zaleđe.

"Nekoliko je odluka bilo potpuno krivo. Ajde, može se shvatiti jedna, ali druga, treća, pa četvrta i sve to u desetak minuta. Sve se vidi na televizijskim snimkama. Mislim, odigrali smo jako loše prvo poluvrijeme. No, u nastavku smo krenuli, igrali odlično, stvarali šansu za šansom i onda te stopiraju takve odluke", dodao je trener Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo