MODRIĆ NIJE OTPUTOVAO U MALAGU, ŠPANJOLCI OBJAVILI: / Luka se vraća u Premier ligu, a poznato je i koliko se nudi za njega

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Modrić propustit će prvenstvenu utakmicu protiv Malage

15.4.2018.
13:34
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida danas u sklopu 32. kola španjolske La Lige gostuju kod Malage, a utakmicu će propustiti hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Uz njega dvoboj propuštaju i Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Raphael Varane i Nacho Fernandez.

REAL OSTAO BEZ MODRIĆA ZA MALAGU: ‘Zidane je svjestan da je on najutjecajniji igrač u momčadi’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već 17. utakmica ove sezone koju propušta

Modrić je tek sinoć odradio prvi ozbiljniji trening jer je još osjećao posljedice duela s Matuidijem kada ga je Francuz udario u bedro zbog kojeg je morao izaći nešto kasnije iz igre. Vidjelo se kako hrvatski veznjak nije nakon toga bio na vrhuncu svojih fizičkih mogućnosti. Utakmica koju će propustiti protiv Malage bit će mu ukupno 17. ove sezone koju neće igrati.

A kad se on sprema za najveće izazove, polufinale Lige prvaka i Svjetsko prvenstvo u Rusiji, španjolski Diario Gol objavio je kako ovog ljeta napušta redove Kraljevskog kluba. I odlazi, u ni više ni manje, u još jednom polufinalista Lige prvaka - Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka na Anfieldu?

MODRIĆ NADMAŠIO SVA OČEKIVANJA: Ovaj podatak dokazuje da hrvatski maestro može stati uz najveće Realove veznjake u povijesti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je već navodno odabrao da karijeru želi nastaviti na Anfieldu, gdje će ga dočekati suigrač iz reprezentacije Dejan Lovren. Iz Premier lige zainteresiran je još i Arsenal. Redsi su spremni za njega izdvojiti oko 60 milijuna eura.

Luka s madridskim klubom ugovor ima do 2020. godine, a oko njegovog imena u posljednje vrijeme vežu se brojne spekulacije oko sljedećeg kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo