Modrić ne očajava: 'Ovo nije kraj svijeta!'

'Šteta što nismo pobijedili. Bila je to teška utakmica za nas, pogotovo s obzirom na činjenicu da su nam Wolvesi poveli. Sjajno su se branili i uspjeli nam oteti dva boda.

16.1.2012.
17:57
VOYO logo

Skupocjeni domaći kiks, 1:1 remi protiv Wolverhamptona u 21. premierligaškom kolu, doveo je Tottenhamove nogometaše u novi bodovni zaostatak za drugoplasiranim Manchester Unitedom.

U rezultatskom je neuspjehu za službene internetske stranice kluba s White Hart Lanea progovorio i hrvatski veznjak Luka Modrić, strijelac izjednačujućeg pogotka za domaću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/1uQwGmegn5RUTLiLhqr3/mov/1&relatedVideos=none "Šteta što nismo pobijedili. Bila je to teška utakmica za nas, pogotovo s obzirom na činjenicu da su nam Wolvesi poveli. Uvijek je teže kad nam suparnik zabije prvi na White Hart Laneu. Nakon toga obično nam se svi zatvore, a nama je teško probiti bunker. U drugom smo poluvremenu uspjeli zabiti te u svakom pogledu dominirati terenom u idućih 15 do 20 minuta. Stvorili smo mnogobrojne prilike, ali nismo zabili. Na kraju je završilo remijem. Nemamo zbog čega brinuti. Moramo početi iznova činiti ono što smo činili dosad: pobjeđivati", izjavio je Modrić i dodao:

"Wolvesi su se borili za svaku loptu, sjajno su se branili i uspjeli nam oteti dva boda. To se događa. Nitko nije očekivao remi no baš je zbog toga Premierliga toliko interesantna. Nema lakih protivnika i svaka je utakmica teška. No, kao što sam već rekao, nije ovo kraj svijeta. Moramo se pribrati, vratiti samopouzdanje i što bolje odigrati veliku utakmicu koja nas čeka u nedjelju", tvrdi Modrić. U derbiju 22. kola, 22. ovog mjeseca, Tottenham odlazi u goste vodećem Manchester Cityju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo