Hrvatski maestro / Modrić napokon prekinuo šutnju, otkrio u kojem bi klubu htio dočekati 38. rođendan

Image
Foto: AP Images

Luka Modrić do sada nije komentirao situaciju oko njegovog ugovora s Real Madridom koji ističe u lipnju ove godine.

21.1.2022.
12:23
AP Images
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od glavnih kotačića Real Madrida, Luka Modrić, siguran je kako će obnoviti ugovor s Kraljevskim klubom gdje je proveo posljednjih deset godina.

Lukin ugovor s Realom ističe na kraju sezone, a navijači Reala i ljubitelji veznjaka već dugo prate svaki detalj povezan uz novi ugovor. Modrić se u pregovorima postavio veoma jednostavno, tako da sve ovisi o Realu i predsjedniku Florentinu Perezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče produljenja ugovora, imam dobar odnos s klubom i želim da se on nastavi. Siguran sam da ćemo lako naći opciju koja zadovoljava obje strane. Ne trebaju nam ni dvije minute da se dogovorimo. Ne želim sada o tome razmišljati, poznato je što želim, nadam se da i klub tako razmišlja," rekao je Luka Modrić.

Image
Foto: profimedia.hr
https://www.rtl.hr/repository_images/admin/edit_entity/5208192/?target=/repository_images/admin/1/&layout=admin
https://www.rtl.hr/repository_images/admin/edit_entity/5208192/?target=/repository_images/admin/1/&layout=admin

Modrić izuzetno nesebičan u pregovorima

Mnoge legende Real Madrida napustile su klub u zalazu karijere nakon neuspješnih pregovora s gazdom kluba, Florentinom Perezom. Tu je Sergio Ramos koji je prošlo ljeto otišao u PSG, Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, pa i Raul...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvori iz Reala nam govore da Modrić ne traži nikakav novac za produljenje ugovora i ostavlja klubu izbor da mu ponudi koliko misle da zaslužuje. Florentino Perez, predsjednik Reala, osoba je koja će na ugovor staviti iznos koji smatra prikladnim. Pregovori se odvijaju toliko prirodno da Modrićev agent nema nikakvu ulogu u njima jer se zna da nogometaš želi ostati u Realu", piše Libertad.

Modrić i njegov Real imaju fantastičnu sezonu. Krstare na vodstvu La Lige, a prošli tjedan osvojili su i španjolski Super Kup. Upravo je naš kapetan bio 'MVP' finala i time potvrdio koliko je zapravo potreban Realu. Nadamo se da je Perez toga svjestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo