KAPETAN NIJE IZNENAĐEN /

Modrić: 'Zna se tko je Perišić i što je donio ovoj reprezentaciji'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Nisam još završio s dopingom, ali sam došao zbog vas da ne čekate previše', nasmijao je prisutne novinare kapetan pa se osvrnuo na utakmicu sa Škotskom

12.10.2024.
22:55
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon današnje pobjede nad Škotskom najduže se u mix zoni čekalo na kapetana Luku Modrića koji je zadržan na doping kontroli. "Nisam još završio s dopingom, ali sam došao zbog vas da ne čekate previše.", nasmijao je prisutne novinare kapetan pa se osvrnuo na utakmicu sa Škotskom:

"Teška utakmica. Škoti su pokazali opet da su nam tvrd orah i da teško igramo protiv njih. Dobro smo ušli u utakmicu i onda smo poslije bili malo usporeni, ali hvala Bogu brzo smo izjednačili. Drugo poluvrijeme je bilo dobro, ali zadnjih deset minuta smo se bezveze povukli i dopustili im da nam stvore neke šanse, pogotovo ta zadnja gdje je bilo dosta konfuzije, ali hvala Bogu VAR je otišao na našu stranu. Bilo je dosta dobrih stvari, ali i onih koje trebamo poboljšati. Najbitnija su tri boda i zbog toga sam jako sretan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'SVAKA TI ČAST' /

Da ne bude sve tako crno pobrinula se naša Ines Goda Forjan i oduševila izbornika: 'Takav treba biti'

Image
'SVAKA TI ČAST' /

Da ne bude sve tako crno pobrinula se naša Ines Goda Forjan i oduševila izbornika: 'Takav treba biti'

Modrić je danas startao u vezi bez Kovačića.

"Da, bilo je dosta novih igrača tu. Naravno da nam je Kovačić falio dosta, ali dečki koji su igrali napravili su dobar posao. Mateo je u vrhunskoj formi i sigurno nam je nedostajao, ali sve u svemu dobro je, najbitnije je da smo pobijedili. Trebamo biti bolji i bit ćemo sigurno kada ispravimo stvari koje večeras nismo trebali raditi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već za tri dana nam predstoji utakmica u Poljskoj kojom bi mogli potvrditi mjesto među dvije najbolje ekipe naše skupine.

"Idemo u Poljsku odigrati pravu utakmicu i pokušati pobijediti i riješiti već sada to drugo mjesto. Trebamo odigrati što bolji meč jer će biti teško sigurno jer igraju kući. No, vjerujem u nas i da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ponovimo ono izdanje iz Osijeka".

'Zna se tko je Perišić'

Image
Foto: Marko Prpić

Susret Hrvatske i Škotske u 3. kolu Lige nacija

Modrić je komentirao i solidnu partiju Ivana Perišića na svojoj neprirodnoj poziciji.

"Za mene to nije iznenađenje. Zna se tko je Perišić i šta je donio ovoj reprezentaciji. Igrao je u PSV-u već na toj poziciji, bio je dosta opasan i asistirao je za taj prvi gol. Odigrao je jako dobro i barem ja nisam ni sumnjao da će biti tako. Nije pozicija gdje smo ga navikli gledati, ali je pokazao ponovno koliko je važan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je pohvalio i strijelce današnjih pogodaka. Matanoviću je to bio prvijenac za Vatrene dok je Kramarić zabio svoj jubilarni 30. gol za reprezentaciju.

"Imamo dosta opcija u napadu i dosta raznovrsnosti. Drago mi je zbog Igora da je zabio gol. A Krama, što reći? Uvijek je tu, šulja se i uvijek je na pravom mjestu kao i danas. Svaka mu čast, neću mu još čestitati, kada odradi to u Poljskoj onda ću", zaključio je kapetan Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ines Goda Forjan popravila izbornikovo raspoloženje

Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo