MODRIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ REALA!? / Umjesto da slavi, Madrid je u – šoku! Nakon Ronalda i Balea, rastanak najavio i Luka

Image
Foto: AFP

Tri uzastopna naslova u Ligi prvaka donose i neželjenu posljedicu za Real Madrid

27.5.2018.
15:06
AFP
VOYO logo

Nebitno koji je razlog zbog kojeg je Cristiano Ronaldo nakon završetka utakmice finala Lige prvaka u subotu objavio da mu je 'bilo lijepo u Realu', činjenica je da je time uzdrmao momčad i šokirao navijače Real Madrida. Tek malo lakše mogli bi oni prihvatiti riječi koji 'treba igrati iz tjedna u tjedan, a to se ove sezone, iz raznih razloga, nije događalo' te da ovog ljeta mora 'sjesti i razgovarati s menadžerom', a nakon dva uvodna šoka već stiže i treći.

Image
NAKON RONALDA I BALE ZABRINUO NAVIJAČE: /

'Odlazim li na ljeto? Ovako stoje stvari...'

Image
NAKON RONALDA I BALE ZABRINUO NAVIJAČE: /

'Odlazim li na ljeto? Ovako stoje stvari...'

Ako je vjerovati napisanom na diariogol.com, odlazak iz Reala najavio je i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već najavio odlazak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ponajbolji igrač Real Madrida to je, tvrdi izvor, već i izjavio nekim suigračima. Točnije, kazao im je, barem se tako navodi, da će osvoji li ponovno Ligu prvaka, a upravo to je bio epilog subotnje 3-1 pobjede protiv Liverpoola, otići iz kluba.

Izjavu Modrića izvor nadograđuje mislima da Luka ne želi Real napustiti nikako drugačije nego na vrhuncu jer ne želi izaći iz kluba na stražnja vrata. Svoju odluku, zaključuje se, neće odgađati pa treba vidjeti što će donijeti ljetni mjeseci i prijelazni rok u njima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje je skup

U kojem će klubu nastaviti karijeru neće mu biti teško odlučiti jer ponuda ima. Želja je 33-godišnjaka, dodaje se, posljednje sezone karijere odraditi u okruženju u kojem pritisak nije tako izražen, a trenutak za to je idealan jer je njegova tržišna vrijednost i dalje izražena velikim milijunskim iznosima pa će dobro proći i Real Madrid. Uz Tottenham iz kojeg je ostvario transfer u Real Madrid spominje se mogućnost prelaska u MLS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo