Modrić 'nabrijan' i optimističan: 'Jedva čekam!'

'Ovaj put stigao sam u boljem psihičkom i fizičkom stanju nego za Švicarsku. Jedva čekam utakmicu u petak. Posljednja utakmica s Granadom pomogla mi je da se podignem na fizičkom planu.

4.9.2012.
14:33
VOYO logo

Izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimac je u utorak ujutro sa svojim igračima i pomoćnicima odradio drugi trening za kvalifikacijski susret s Makedonijom, a nakon njega je s Lukom Modrićem i Igorom Tudorom došao na konferenciju za medije.

"Napravili smo i više od planiranog. Ćorluka je dobrovoljno pristupio treningu i odradio ga na visokom nivou. To je lijepa vijest. Koncentriramo se, puno razgovaramo o onome što nosi ova utakmica. Vraća se pozitivna atmosfera, vidi se ozbiljnost i prava priprema za Makedoniju. Stožer i ja uvjereni smo da će na toj utakmici pristup igrača biti pravi", prenosi VečernjakŠtimčeve riječi nakon kojeg se javnosti obratio Modrić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam. Ovaj put stigao sam u boljem psihičkom i fizičkom stanju nego za Švicarsku. Jedva čekam utakmicu u petak. Posljednja utakmica s Granadom pomogla mi je da se podignem na fizičkom planu. Spreman sam za Makedonce, izbornik će odlučiti koliko će me koristiti i na kojoj poziciji. Svejedno mi je, ofenzivnije ili defenzivnije. Ako me izbornik treba 90 minuta, tu sam, nema problema", poručio je Luka i progovorio o Makedoncima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne treba se vraćati na utakmicu sa Švicarskom, svi znamo kako je to prošlo, ali tada smo imali tek jedan trening, a to je premalo vremena da pohvatamo ideje novog izbornika. I tada je bilo dobrih stvari, a sada će nam biti još lakše. Makedoniju jednostavno moramo pobijediti, to je imperativ, a nadam se da će nas publika podržati i pomoći nam. Sjećam se utakmica iz 2007. protiv njih, bilo je teško kao i uvijek protiv njih. Imaju veliku zvijezdu Pandeva, ali uvjeren sam da ćemo ih pobijediti. Želimo osvojiti šest bodova u prve dvije utakmice", poručio je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo