Modrić progovorio o svojem odnosu s predsjednikom Reala Perezom

Luka Modrić iza sebe ima godinu iz snova, godinu u kojoj je osvojio trofeje s Real Madridom.

25.12.2014.
11:37
VOYO logo

Godina 2014. će u karijeri Luke Modrića ostati zapamćena kao ona trofejna. Uostalom, kakva bi drugačija i mogla biti. Modrić je s Realom u godini na izmaku osvojio Ligu prvaka, ukupno sad ima pet trofeja s Realom. Uz to, igrao je s reprezentacijom na SP-u u Brazilu ljetos. Doduše, reprezentacija nije uspijela ostvariti plasman u drugi krug natjecanja, ali, to je više splet izbornikovih "nesretnih" okolnosti u vidu čusdnih taktičkih postupanja, nego što je njegova igračka prezentacija na Mundijalu. Sada sa Vatrenima mirno plovi prema EP-u u Francuskoj 2016. Na tom putu, točnije, u Milanu na San Siru, ozljedio je hvatište mišića lijeve natkoljenice. Prvo mu se predviđao oporavak od tri mjeseca, sad iz Španjolske dolaze informacije da bi se mogao vratiti do kraja siječnja. Modrić, trenutno, puno vremena provodi u Valdebebasu. I on je sam tamo, jedini ozlijeđeni.

//www.youtube.com/embed/ku5h5a77hF8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijeli je kamp samo za mene, ha-ha… Šalu na stranu, sa zdravstvenom službom odrađujem terapije, pomalo i rehabilitacijske vježbi, ali onaj pravi ritam vježbanja i jačanja kreće od Nove godine. Hvala fizioterapeutima i liječnicima te osoblju u Valdebebasu, svi mi doista maksimalno ugađaju kako bih što bolje odradio terapije i vratio se treningu", kazao je Modrić u intervjuu za Sportske.

Dojmovi sa Svjetskog klupskog prvenstva u Marrakechu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dojmovi su izvanredni, kao i uvijek kada se nešto osvoji. Nisam nastupio, ali osjećam se dio momčadi i tog svjetskog trofeja, prvog Realova u 112 godina postojanja".

Ova generacija Reala ruši apsolutno sve rekorde. Što zbog svemirskog igračkog koji ima, što zbog sjajnog talijanskog stručnjaka Carla Ancelottija, koji je do sad osvojio ukupno 12 trofeja s Madriđanima u dvije godine, koliko sjedi na klupi europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ha, što reći nego da sam počašćen što sam dio ovog sjajnog Reala. Igramo super, pobjeđujemo, usrećujemo sebe i milijune ljudi koji su uz nas. U Maroku je bila luda atmosfera za Real, kao da igramo kod kuće, pobjeda je to samo dodatno uljepšala", komentira Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je u Realu zaista omiljen. Svi ga vole, hvale, Modrić se itekako dokazao i na travnjaku, i van njega. Njegov karakter, mirnoća, jednostavnost, i naposljetku igračka genijalnost, kupili su i predsjednika Reala Florentina Pereza. A njega se ne kupuje samo tako. Njegovu naklonost morate zaraditi. I opako se potruditi oko toga. A kad ju dobijete, onda vam se događa ono što se događa Modriću. Vozite se u privatnom jetu moćnog predsjednika, a ne u zrakoplovu za goste i sponzore, što je bio slučaj sada kada je Modrić putovao u Marrakech.

"Bilo mi je to dojmljivo druženje. S predsjednikom imam odličan odnos i osjećam kako me Florentino Perez jako cijeni, što me ispunjava zadovoljstvom, jer znači da sam opravdao očekivanja. Pričali smo za vrijeme leta o svemu, pitao je za obitelj, život u Madridu, kako napreduje rehabilitacija. Govorili smo i o Hrvatskoj, gdje je bio s Realom kad su igrali protiv Dinama. Njegovi mu prijatelji stalno govore o ljepotama naše zemlje, mora, otoka, obale i preporučio sam mu da je posjeti za odmor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što sme već napisali, Modrić je osvojio ukupno pet trofeja u Realu. Koji mu je najdraži?

"Svi odreda su mi dragi, jer su vezani za određeni period i iznova te usreće. No, dobro, Liga prvaka je ipak nešto iznad, jer je to najjače klupsko natjecanje na svijetu. Osvojiti ga već je senzacionalno, ali doživjeti tu pobjedu u Realu i pogotovo kao Decimu, to je kraj svijeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo