'Modrić je vrlo blizu Xavija i Inieste!'

'Postoje igrači kao što su Xavi i Andres Iniesta u Barceloni koji su fantastični na Lukinoj poziciji, ali Modrić pokazuje da im je vrlo blizu po kvaliteti.

21.5.2011.
13:40
VOYO logo

"S Lukom sam veliki prijatelj i ne vidim kod njega želju da napusti klub. Kada god smo pričali niti jednom nije iskazao želju za odlaskom. Zna da je ovdje jako važan igrač, svi ga vole i mislim da ovdje želi ostaviti trag. Ali, naravno, i on sigurno očekuje da u našu momčad stigne nekoliko pojačanja", izjavio je Vedran Ćorluka u velikom intervjuu za Evening Standard.

"Poznajem Modrića od 14. godine, čak i tada je bilo jasno da je sjajan igrač, međutim, danas to pokazuje u jednoj od najjačih liga svijeta i mislim da je on na svojoj poziciji jedan od najjačih igrača svijeta", izjavio je Ćorluka, a onda još hrabrije zaključio zanimljivom usporedbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje igrači kao što su Xavi i Andres Iniesta u Barceloni koji su fantastični na Lukinoj poziciji, ali Modrić pokazuje da im je vrlo blizu po kvaliteti. Pogledajte samo koji sve klubovi pokazuju interes za njega. To dokazuje koliko je dobar".

Vidjet ćemo hoće li se interes velikih klubova i konkretizirati tijekom ljetnog prijelaznog roka. Za Modrića se navodno zanimaju takvi velikani kao što su Manchester United i Chelsea, međutim, i sam Modrić tvrdi da konkretnih ponuda nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno se u medijima špekulira o mojem transferu, ali istina je da dosad nije bilo konkretnih ponuda, jer bi me u suprotnom zvali u klub na razgovor. Kad i ako nešto i dođe, sjest ćemo i razgovarati te odlučiti u interesu svih. Ne isključujem ni jednu opciju, u nogometu je uvijek sve moguće. Ponavljam, meni je u Tottenhamu sjajno, ali ako dođe ozbiljna ponuda nekog većeg kluba, onda bih s vodstvom Spursa analizirao tu novu situaciju i zajednički bismo odlučili što je najbolje za sve nas. Svaku eventualnu situaciju riješili bismo bez ikakvih repova", izjavio je Modrić za Sportske novosti.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105160067006 arti-201105150248006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo