Real će imati priliku, velikim dijelom zbog Modrića, u posljednjem kolu možda preuzeti prvo mjesto

Još jednom hrvatski reprezentativac Luka Modrić predvodio je svoj Real Madrid do vrlo važne pobjede u utrci za naslov prvaka Španjolske. Bio je uvjerljivo najbolji igrači 1:0 pobjedi protiv Athletic Bilbaa, a Real će imati priliku, velikim dijelom zbog Modrića, u posljednjem kolu možda preuzeti prvo mjesto i obraniti naslov prvaka.

Modrić je ponovo odigrao brutalno. Znamo da je ta riječ već pomalo klišej, ali Modrićeva igra doista je bila takva. Imao je najviše dodira s loptom čak 113, imao je uz to četiri ključna dodavanja, 14 od 16 točnih dugih lopti, stvorio je jednu veliku priliku, a pokupio je na kraju najveću ocjenu SofaScorea čak 8.3.

Međutim, Modrića je nakon utakmice najbolje i dosad najneobičnije opisao upravo njegov trener Zinedine Zidnae, koji daje inače veoma uljudne i gospodske izjave te pažljivo bira što će reći.

"Modrić je jeb*no strašan igrač", započeo je tako Zidane o Modriću i zatim je elaborirao.

"Nevjerojatno je što taj čovjek radi na terenu. Uvijek mislimo da će mu sljedeća utakmica biti teška, ali nikada ne bude. Fizički se čudesno oporavlja između utakmica. Na terenu nikad ne gubi loptu, to mi je posebno impresivno", rekao je Zidane.