MODRIĆ JE GENIJE KOJI ZASLUŽUJE NAGRADU ZA NAJBOLJEG NA SVIJETU! / Kad to kažu ove tri veličine, onda to mora biti istina

Image
Foto: AFP/PIXSELL

'Modrić - najbolji igrač svijeta? Pa, naravno, a tko bi to trebao biti?'

1.9.2018.
15:54
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak madridskog Reala Luka Modrić, odnedavno je i službeno, najbolji je nogometaš Europe. Potvrdio je to izbor Europske nogometne federacije u kojem je vođa Vatrenih slavio ispred Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha.

Ogromno priznanje za Modrića stiže nedugo nakon što je bio proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva na kojem je Hrvatsku odveo do srebrne medalje. Svi preduvjeti da bude proglašen i najboljim na svijetu, uvjereni su hrvatski stručnjaci, su tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NISMO NI SUMNJALI TKO ĆE BITI POBJEDNIK: /

Modrić potukao Ronalda, proglašen najboljim igračem Europe!

Image
NISMO NI SUMNJALI TKO ĆE BITI POBJEDNIK: /

Modrić potukao Ronalda, proglašen najboljim igračem Europe!

'Bilo bi logično nagradu dati njemu'

"Najbolji vezni igrač Europe, najbolji igrač Mundijala i sad najbolji igrač Europe. Svaka čast, zaslužio je to potpuno. Vjerujem da ovo znači i da će biti najbolji igrač svijeta u skorašnjem izboru. Bilo bi logično. Ako si najbolji igrač Europe, gdje igraju i svi najbolji, onda je bi trebao biti i najbolji na svijetu, zar ne? Dobro, drugačiji su izbori, nije to isto, ali svakako Luka zavrjeđuje i tu nagradu. Osvojio je Ligu prvaka, treći put zaredom, bio je u finalu Svjetskog prvenstva, pa, tko je to napravio više od njega u ovoj godini? Svaka mu čast!", kaže Robert Prosinečki nekoć i sam veznjak čiji su potezi ostavljali bez daha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Sportske novosti o Modriću su pričali i Miroslav Ćiro Blažević i Otto Barić, treneri kroz čije su ruke prošli nebrojeni dobri nogometaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'A tko drugi!?'

"Veličanstveno, sjajno. Svaka čast onima koji su glasali za njega, puno sam puta rekao da je on najbolji. I to je ove godine i dokazao. On je ‘Nesalomljiv’. Što je sve prošao kroz život, što sve i sad prolazi, to je teško i pojmiti. Ali je pokazao veličinu, borio se kad bi mnogi odustali, ma, kapa dolje. Nadam se i vjerujem da će ga nakon ovoga i mnogi u Hrvatskoj gledati drugim očima, ne samo na terenu, nego i u drugim stvarima. Najbolji igrač svijeta? Pa, naravno, a tko bi to trebao biti?", veli Blažević s kojim se slaže i Barić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika stvar za Luku, velika za hrvatski nogomet. Znate što je tu još važno? Modrić je prvi igrač nakon dugo vremena kojega nisu do naslova doveli golovi. On je veznjak, ali njegov učinak ne možete izraziti brojkama. Dosad su uvijek naslove osvajali Ronaldo, Messi, uglavnom napadači, koji puno zabijaju. Modrića je cijeli svijet prepoznao takvim kakav jest. Pogotovo nakon svega što mu se događalo, od ozljeda, do sudova, izdigao se iznad svega, bravo. Hoće li biti najbolji? Ne znam. Ali već je i ovo velika stvar, za njega, za hrvatski nogomet. Plus, plus, plus..."

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo