Modrić je puko i službeno zatražio odlazak iz Spursa

14.7.2011.
11:58
VOYO logo

Neugodan razgovor između predsjednika Tottenhama Daniela Levyja i Luke Modrića doveo je do toga da je nezadovoljni veznjak Spursa službeno zatražio transfer kako bi se približio Chelseaju.

Na to se odlučio nakon što je njegov klub odbio novu ponudu londonskog kluba za njega tešku 31 milijun eura. Englezi tvrde da je na pripreme u Južnu Afriku otputovao iz poštovanja prema menadžeru Harryju Redknappu koji je izjavio kako razumije njegovu želju za odlaskom, ali i ponovio Levyjeve riječi da nije na prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će mu se u Južnoj Africi glava 'razbistriti' te da će se vratiti dobro pripremiti za novu sezonu", izjavio je Redknapp, koji bi Modrića i pustio da ode jer u svlačionici ne želi nezadovoljnog igrača.

Engleski mediji su gotovo istovremeno objavili da Chelseajev interes za Modrića nakon druge Tottenhamove 'košarice' polako jenjava te da se okreće 30-godišnjem Scottu Parkeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak West Hama navodno je londonskom klubu postao zanimljiviji od Modrića nakon što je i druga ponuda za veznjaka hrvatske reprezentacije odbijena na White Hart Laneu.

Parker je već bio u Chelseaju u zimi 2004. godine. Tada je doveden za 10 milijuna iz Charltona, ali nije se baš naigrao na Stamford Bridgeu pa je prodan Newcastleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov klub nema ništa protiv posudbe Chelseaju jer želi da njihov kapetan godinu dana igra na visokoj razini i vrati se na Upton Park još bolji nego što je bio. U posrnulom West Hamu, naime, očekuju da će za godinu dana ponovno biti u Premijershipu.

"Mi nemamo namjeru prodati Parkera, on ima ugovor još tri godine, a sada je na vrhuncu karijere. Možemo ga samo posuditi", kazao je vlasnik West Hama David Sullivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je prisiljen pod svaku cijenu nabaviti veznjaka, budući da je Ganac Michael Essien teško ozlijeđen i neće ga biti pola godine. Modrić je i dalje na Chelseajevoj karti, ali ni Abramovičev račun nije vreća bez dna.

No, ako su Spursi Realu upravo dali ponudu za Estebana Granera od 14 milijuna eura, znači li to da su uskoro ipak spremni pustiti Luku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A on je, zajedno s Nikom Kranjčarom, Vedranom Ćorlukom i ostalim Spursima, otputovao na pripreme Tottenhama u Južnu Afriku. Na Rtu Dobre Nade osluškivat će vijesti iz Londona i čuvati noge pred naletima žustrih momaka iz Kaiser Chiefsa i Orlando Piratesa, protiv kojih će Tottenham igrati pripremne utakmice.

Više o temi: cate-201101170366004 Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107110843006 arti-201107110168006 arti-201107100024006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo