LUKA IZLUĐIVAO ISLANĐANE: / Pogledajte djelić Modrićeve magije u teškoj situaciji; zato je najbolji veznjak na svijetu

Image
Foto: Screenshot

Da je kapetan hrvatske nogometne reprezentacija klasa za sebe nije nepoznato

27.6.2018.
11:35
Screenshot
VOYO logo

Luka Modrić ponovno je pokazao klasu. Islanđani su ga pokušavali limitirati, ali u tome nisu uspijeli. Kapetan Vatrenih kreirao je igru svoje momčadi, diktirao tempo utakmice, stvarao višak u igri... jednom rječju, izluđivao je Islanđane i ponovno pokazao zašto ga se smatra najboljim veznjakom svijeta.

LUKA MODRIĆ ODUŠEVIO ENGLEZE: Izbornik u posljednji trenutak donio odluku oko kapetana; no, je li donio dobru?

U posljednji trenutak izbornik Hrvatske Zlatko Dalić donio je odluku da protiv Islanda na travnjak od prve minute pošalje kapetana. Neki će reći kako je to bio dobar potez izbornika jer smo ugrabili tri boda i s maksimalnih 9 na kontu završili natjecanje po skupinama Mundijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi će, pak, reći kako bi možda bilo bolje da je Luka odmarao, jer se ovako dodatno potrošio, iako nije odigrao cijelu utakmicu. Modrić je utakmicu napustio vidno umoran, ali je oduševio potezima.

Na internetu se pojavio video njegove igre protiv Islanđana, a posebno je upečatljiv jedan detalj. Naime, poznato je kako se Luka jako dobro snalazi s loptom u teškim, bezizlaznim situacijama. Ne kaže se bez veze: "samo daj loptu Modriću i on će naći rješenje"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priloženom videu dolje od 1.38 možete vidjeti kako je Luka između 3 igrača koja su bila na njemu i pokušala ga zatvoriti našao rješenje, odnosno poslao loptu Kovačiću i to kroz noge islandskom igraču, u trenutku kad je već gubio ravnotežu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to bio jedini njegov potez vrijedan pažnje. Da je kapetan hrvatske nogometne reprezentacija klasa za sebe nije nepoznato, a da ima vic u igri kojim se oslobađa suparnika dokazao je i ovim potezom o kojem smo pisali. Napravit ga Luka može i pod prekršajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo