MADRIĐANI PANIČARE ZBOG MODRIĆA: / 'Sve je manje vremena do El Clasica, on i Kroos moraju se što prije probuditi'

Image

Madriđani u subotu u 13 sati na Santiago Bernabeu dočekuju Levante.

18.10.2018.
11:22
VOYO logo

Poslije reprezentativne pauze nogometaši su se vratili u svoje klubove gdje ih ovog vikenda očekuju novi izazovi u domaćim prvenstvima. Tako je i s Realovim tandemom iz veznog reda Tonijem Kroosom i Lukom Modrićem. Upravo je španjolska Marca njima posvetila tekst naslova 'Dvostruka kriza u Madridu: Toni Kroos i Luka Modrić u očajnoj formi'.

Poznata tiskovina podsjeća da Madriđani prolaze krizu jer njihovi nogometaši gotovo sedam sati nisu uspjeli postići pogodak te su četiri utakmice bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša forma

"Problem nije samo u napadačima. Također, u lošoj formi su Kroos i Modrić", ističu u tekstu u kojem su se pozabavili dvojcem.

"Kroos u šest utakmica za klub i reprezentaciju ne zna za pobjedu. Sve je počelo počelo porazom u Sevilli, a nastavilo se do posljednjeg poraza Njemačke od Francuske u susretu gdje je dao gol iz kaznenog udarca", pišu Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode da je prošlo 540 minuta otkako je Nijemac osjetio slast pobjede te da mu je to jedan od najgorih nizova u profesionalnoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubio je malo na čvrstoći i preciznosti, što su osobine koje krase njegovu igru. Istovremeno odmarao je samo protiv Espanyola tako da je prikupio 1260 minuta", zaključuju.

Bez pobjede u pet utakmica

Kada je u pitanju hrvatski kapetan Marca piše da je igrao utakmicu s Engleskom, koja je završila bez golova, pa napominju da u posljednjih pet utakmica za klub i reprezentaciju momčad čije je boje branio nije postigla pogodak, što znači u 499 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik ga je poštedio prijateljske utakmice s Jordanom zbog čega se ranije vratio u Madrid te je trenirao sa suigračima koji nisu bili na reprezentativnoj dužnosti", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real u sljedećih deset dana igra s u prvenstvu s Levanteom, Viktorijm Plzen u Ligi prvaka, a onda slijedi veliki domaći derbi s Barcelonom.

"Dvojac zbog toga mora čim prije pronaći odgovor na svoju lošu formu kako bi pomogli momčadi da rezultatsku krizu privedu kraju", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo