MODRIĆ ISPRIČAO ŠTO SE KRIJE IZA NJEGOVOG PREPORODA: / 'Potvrđeno je ono što se pokazalo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni je igrao kao u najboljim danima

22.7.2020.
19:41
Profimedia
VOYO logo

Luka Modrić postao je jedan od junaka Real Madrida u nastavku sezone koja je zaustavljena zbog pandemije koronavirusa. Real je nakon tri mjeseca pauze ušao u završnicu sezone ušao s bodovnim zaostatkom za Barcelonom, a na koncu je uvjerljivo s deset pobjeda i jednim remijem iz 11 utakmica stigao do naslova.

Image
[FOTO] MA NIJE MOGUĆE DA JE I ON MODRIĆEV NAVIJAČ: /

Iznenadit će vas tko je čestitao Luki na osvojenom naslovu prvaka

Image
[FOTO] MA NIJE MOGUĆE DA JE I ON MODRIĆEV NAVIJAČ: /

Iznenadit će vas tko je čestitao Luki na osvojenom naslovu prvaka

Jedna od glavnih priča u tom nepobjediv nizu bio je Vatreni. Taman kad su ga svi već otpisali on je igrao je kao na SP-u u Rusiji i mnogi su se pitali koja je njegova tajna i što je radio tijekom karantene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trenirao. Imali smo program naših trenera i odrađivao sam ga, u početku misleći kao i svi da ta karantena neće dugo trajati. Kako je rasla spoznaja da će potrajati, toliko je snažila volja da se ne opuštam i maksimalno radim na sebi. Mislim da je Rusija pokazala da mogu biti na visokim fizičkim razinama u kontinuitetu, a sada je to samo potvrđeno. Osim toga, u glavi sam si posve posložio prioritete, jasno definirao što mi je raditi, kako, što želim, koji su kratkoročni i strateški dugoročni planovi. I onda se dogodilo još nešto. Ažuriralo se ono što sam znao, ali sam uzimao zdravo za gotovo, pa mu se ne daje nužna pažnja", kazao je Modrić za Sportske novosti i nastavio.

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane talks to Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric during the Spanish League football match Real Madrid CF against RCD Mallorca at at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on June 24, 2020.,Image: 535422972, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"To je spoznaja da se bavim magičnim poslom koji nije posao, nego strast i zabava. Da od toga s obitelji sjajno živim, te da nemam pravo ni pomisliti da je neka trivijalna negativna emocija oko jednog poraza, krivo dodane lopte, loše kritike, krive riječi znanca i slično, vrijedna neke nervoze i nezadovoljstva. Ova mi je pauza pomogla da u svemu tome trebam, uz sve svoje bliske ljude, živjeti s više uživanja u trenutku i privilegijama koje sam stekao, ali i da realnije i bez negativnih emocija prihvatim kada stvari ne idu onako kako želim ili zamislim. Postao sam potpuno svjestan onoga što sam postigao, da trebam biti zahvalan i da pridonesem drugima oko sebe da se tako osjećaju", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić trenutačno odmara u Hrvatskoj, ali već ga za dva tjedna čeka novi izazov- Uzvratna utakmica osmine finala s Manchester Cityjem na Etihadu. Englezi su iz Madrida otišli s pobjedom 1:2 pa Španjolce čeka težak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo