MODRIĆ IPAK PROPUŠTA EL CLASICO? / Iz katalonskog tabora nahvalili Luku, ali otkrili Zidaneovu najveću dilemu

Image
Foto: AFP

Hoće li hrvatski kapetan nastupiti u sutrašnjem El Clasicu?

5.5.2018.
18:32
AFP
VOYO logo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane pred sobom ima važnu odluku uoči nedjeljnog El Clasica protiv Barcelone koji je na rasporedu od 20.45h. Iz Mundo Deportiva, lista tradicionalno naklonjenog katalonskoj momčadi, ističu kako bi Zidane sutra mogao odmoriti jer lagano na kraju sezone ostaje bez daha, osjeća se zamor materijala, a najvažnija utakmica za Real Madrid odvija se u Kijevu, 26. svibnja, kada će se suporstaviti Liverpoolu u finalu Lige prvaka.

ZIDANE U NAJAVI UTAKMICE SVIH UTAKMICA: Francuz ponovno odbio Katalonce, a iziritiralo ga je pitanje o Ligi prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali se Modrićeva partija protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka, kada je igrao na desnoj strani i sjajno u defenzivi pomagao Lucasu od naleta Riberyja i Alabe.

"Zidane je svjestan važnosti Hrvata za momčad Reala, dozirao je njegovu minutažu tijekom sezone, posebice u La Ligi. Nije startao u deset utakmica prvenstva, što se nije dogodilo još otkad je momčad nakon Ancelottija preuzeo Zidane", piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ove sezone bez Modrića upisao osam pobjeda, dva remija i jedan poraz u 10 utakmica, što znači da je Zidane pronašao odgovarajuće zamjene, no francuski stručnjak ima dilemu da li da ga odmori ili da ganja tri boda u utakmici koja je važnija zbog prestiža nego rezultata jer je Barca već osigurala titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Mundo hvali posljednji partiju Modrića na Camp Nou jer je pokazao svoje defenzivne sposobnosti kada nije bilo Casemira i Kroosa, a u vezi su mu društvo pravili Kovačić i Isco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo