MODRIĆ I EKIPA ZADOVOLJNO ĆE TRLJATI RUKE: / Stiže im ponajbolji igrač svijeta, ali Cristianov 'zamjenik' odlazi kod Kloppa

Image

Zidaneu, baš kao i Kloppu, najviše škripi u obrani i napadu, ali dok za obranu još neka rješenja imaju, u ofenzivnom segmentu vlada prava kriza

9.2.2021.
10:59
VOYO logo

Velika kriza ove sezone potresa aktualne prvake Španjolske i Engleske, odnosno momčadi, Real Madrida i Liverpoola. Obje momčadi praktički još uvijek jesu u utrci za naslov prvaka, ali zbog vrlo loših prezentacija na terenu daju im se vrlo male šanse za obranu naslova. Stoga su se, navodno, i Jurgen Klopp i Zinedine Zidane, odnosno, uprave njihovih klubova, dale u potragu za pojačanjima za sljedeću sezonu.

Zidaneu, baš kao i Kloppu, najviše škripi u obrani i napadu, ali dok za obranu još neka rješenja imaju, u ofenzivnom segmentu vlada prava kriza. Recimo, Mohamed Salah je postigao 21 gol u 32 utakmice, a svi ostali napadači, dakle Mane, Jota, Firmino, Minamino i Origi, zajedno došli su do brojke od 30 golova. S tim da se Mane ističe s 10 golova i Jota s devet, a učinak ostalih nije baš za pohvalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Liverpoolu je još i dobro, ali u Realu je zaista velika kriza. Tamo je Karim Bezema trenutno na 15 golova iz 26 utakmica, a prvi sljedeći ima tek pet pogodaka na svom kontu i riječ je o defenzivnom veznom, Casemiru. A kada su napadači u pitanju pri "vrhu" je jedino Vinicius s tri gola u 26 utakmica.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe

Dva velika transfera

Upravo zbog toga što se niti Zidane niti Klopp, više ne mogu u potpunosti pouzdati u svoje sadašnje napadače, španjolski mediji tvrde da će Real i Liverpool uskoro krenuti u veliku transfer-ofenzivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je navodno jako zainteresiran baš za Realova Viniciusa, koji je nezadovoljan minutažom i tretmanom kod Zidanea. Brazilac je trebao biti zamjena za Cristijana Ronalda i plaćen je golemih 46 milijuna eura, ali pokazalo se da baš i nije dorastao toj ulozi.

E sada, kako se Real na ljeto sprema pojačati ponajboljim igračem današnjice Kylianom Mbappeom, španjolski mediji tvrde kako će uprava kraljevskog kluba morati prodati određeni broj igrača, a na Vinicijusu bi itekako mogli zaraditi i osloboditi si budžet za plaće. Iako je još rano za prognoze hoće li se ovi transferi odigrati baš ovako ili ne, možemo samo zaključiti kako oni nisu nerealni, a hoće li se ostvariti vidjet ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo