MODRIĆ I DRUŠTVO DOBIVAJU NOVOG TRENERA: / Bivši predsjednik Madrida otkrio tko će naslijediti Solarija

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

To bi mu bio povratak nakon šest godina

1.3.2019.
13:21
AFP
VOYO logo

Sve veće zaostajanje za Barcelonom u prvenstvu i ispadanje od istih u polufinalu Kupa kralja mogli bi rezultirati gubitkom povjerenja vodstva kluba spram trenera Santiaga Solarija. Bivši čelnik Real Madrid Roman Calderon uvjeren je pak da će od iduće godine na klupi europskog prvaka sjediti Jose Mourinho.

Povratak u staro jato

Portugalac, koji je u prosincu dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda, vodio je Madriđane od 2010. do 2013. pa bi ovo bio njegov povratak na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam osjećaj, možda i malo više od toga, da će Mourinho sjediti na klupi Real Madrida iduće sezone", poručio je Calderon, čije riječi prenosi Mirror.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's defender Sergio Ramos (L) speaks with Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho during the Spanish league football match Rayo Vallecano vs Real Madrid on September 24, 2012 at the Teresa Rivero stadium in Madrid. AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

Mourinho je kao trener španjolskog velikana osvojio naslov prvaka, Kup kralja i španjolski Superkup. Međutim, nije uspio donijeti na Santiago Bernabeu 'La decimu' što mu je na kraju presudilo. Njegovom nasljedniku Carlu Ancelottiju to je pošlo za rukom, ali je godinu kasnije i on potjeran iz kluba jer im nije donio niti jedan trofej te sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo