MODRIĆ DUGO NIJE DOBIO OVAKVE HVALOSPJEVE: /

Katalonci se naklonili Vatrenom: 'Hrvat je bio Realov svjetionik'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac dirigirao je veznim redom španjolskog velikana

6.7.2020.
11:02
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida pobijedili su s 1-0 (0-0) na gostovanju kod Athletic Bilbaa u prvoj utakmici nedjeljnog programa 34. kola španjolskog prvenstva.

Image
ZBOG MODRIĆA POČELA TUČNJAVA: /

Protivnički igrači potpuno su poludjeli nakon njegovog velemajstorskog poteza

Image
ZBOG MODRIĆA POČELA TUČNJAVA: /

Protivnički igrači potpuno su poludjeli nakon njegovog velemajstorskog poteza

Strijelac za 23. ovosezonsku pobjedu bio je kapetan Reala Sergio Ramos, koji je u 73. minuti realizirao kazneni udarac dosuđen nakon prekršaja nad Marcelom. Sudac Gonzalez pokazao je na bijelu točku nakon intervencije iz VAR sobe, nakon što je vidio da je Dani Garcia nagazio Marcela u kaznenom prostoru. Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za goste, a kako je doigrao najbolje govori tekst koji mu je posvetio katalonski Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić je bio Realov svjetionik na San Memesu. Hrvat je u izostanku Kroosa preuzeo komandu u veznom redu i pokorio Athletic u sjajnom drugom poluvremenu”, navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu također podsjećaju da ova sezona nije bila laka za Vatrenog, simbola Reala u posljednje vrijeme, koji je pod povećalom navijača jer mu je igra u padu od Svjetskog prvenstva u Rusiji.

“Kao i ostatak momčadi utopio se u sivilo lanjske katastrofalne sezone, a njegove 34 godine i nadolazak Fedea Valverdea sve su navele na razmišljanje da bi mu ovo mogla biti zadnja sezona u Madridu. Međutim Hrvat se podigao iz pepela nakon prekida sezone zbog koronavirusa. U sedam utakmica od tada započeo je sve osim s Real Sociedadom i Espanyolom.

U Bilbau je bio svjetionik Reala. Unatoč lošijem izdanju protiv Getafea, Zidane se kladio na Hrvata, a ovaj put ne samo da nije razočarao nego je završio utakmicu sa stilom. Zadranin je imao samo šest pogrešnih dodavanja od 56. Ovo je bila njegova najbolja utakmica od pauze te je bio igrač s najviše driblinga od svih realovaca (4). Madriđani su došli korak bliže osvajanju naslova prvaka velikim dijelom zahvaljujući izvedbi Luke Morića na San Memesu”, završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo