MODRI SE VRATILI U ZAGREB: / Olmove riječi razveselit će sve kojima je Dinamo u srcu, Bjelica poslao poruku Hajduku i društvu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ždrijeb skupina je u četvrtak u 18.00 sati u Grimaldi Forumu u Monacu, a Dinamo će biti u trećoj jakosnoj skupini

28.8.2019.
17:27
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Idemo u subotu pobijediti Hajduk i na najbolji mogući način zaključiti ovaj veliki tjedan. Poručio je to po povratku u Zagreb junak Dinama AmerGojak. Dodao je kako mu je pogodak Rosenborgu najdraži u karijeri i da ga je posvetio svome djedu koji je preminuo u ponedjeljak.

"Bio sam presretan kada je lopta ušla u gol, bio je to poseban trenutaka za mene. Drago mi je što je pogodak pomogao ekipi, zaslužili smo ulazak u Ligu prvaka," kazao je Gojak te se osvrnuo na ždrijeb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam neke klubove koje želim. Tko god dođe u Maksimir neće mu biti lako igrati. Snaga ovog Dinama je ekipa, svi dišemo jedan za drugog, mislim da je to naša najveća snaga."

"Slavili smo u avionu, presretan sam zbog ulaska u Ligu prvaka. Znali smo da će biti teško. Rano su zabili pogodak, ali i dalje smo imali prednost i znali smo da moramo biti strpljiv. Kada je Gojak zabio bio je to gol za prolaz. Ovo je velika nagrada za sve. Ždrijeb? Veliki klubovi su u Ligi prvaka. Što se tiče mog ostanka ili odlaska, vidjet ćemo, već sam rekao da želim igrati Ligu prvaka, zašto ne s Dinamom? Volio bih Barcelonu na Maksimiru", poručio je oka DaniOlmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velikom uspjehu nekoliko riječi posvetio je i NenadBjelica.

Bez opterećenja

"Ovo je nagrada za sav trud," kazao je nastavivši: "Zadovoljni smo prolazom, ali smo i svjesni da je prvo poluvrijeme bilo ispod našeg nivoa. Znali smo da će s aspekta glave biti teška utakmica. Rosenborg je dobra momčad, posebno kod kuće. Vidjeli ste da mogu biti opasni. Solidno smo se branili, problem je bio kada smo imali loptu. Na kraju je bilo 1-1 i zaslužen prolaz u LP."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je prošle sezone zapeo na zadnjem ispitu izgubivši od Young Boysa, no ovoga puta je uspio i u Maksimiru će se sedmi put gledati Liga prvaka.

"Lani nismo uspjeli i prihvatili smo Europsku ligu kao nešto normalno i trudili smo se ostvariti što bolji rezultat. Ove godine smo uspjeli i nadam se kako ćemo imati dobru ulogu u LP."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je još jednom naglasio kako nema nikakve želje uoči ždrijeba.

"Nemamo nekakve želje, možemo neopterećeno igrati jer to neće biti toliko psihološko teške utakmice. Vjerujem da možemo biti konkurentni, možda ne kao u Europskoj ligi, ali moći ćemo igrati i uživati bez opterećenja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milijuni konkurenciji

Zbog uspjeha Dinama ostali prvolgaši dobit će oko tri milijuna kuna:

"Mi smo prvenstveno gledali sebe. Ovo donosi i ostalim hrvatskim klubovima određenu financijsku dobit. Vrlo smo sretni zbog toga jer tu ima klubova kojima je to 30-40 posto budžeta. Primili smo puno čestitki iz tih klubova i znamo koliko im to znači. Sve to što smo ostvarili je za boljitak hrvatskog nogometa i nadam se da to svi cijene", poručio je trener Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo