POTPISAO DO KRAJA SEZONE / Modri se pokrpali na osjetljivoj poziciji: Kevin Theophile-Catherine vratio se u Dinamo

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Francuski stoper je Modre napustio na kraju prošle sezone, a sad se vratio

12.10.2023.
12:53
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Francuski branič Kevin Theophile-Catherine vratio se u Dinamo i potpisao ugovor do kraja aktualne sezone, službeno je potvrdio klub.

Francuski stoper, koji je Modre napustio na kraju prošle sezone i od tada je bez kluba, tako se vratio na Maksimir, gdje će pokušati riješiti probleme u obrani koje ima ekipa Segeja Jakirovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada od 20.00 samo na stream platformi Voyo.

Image

Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Image

Francuz je u Dinamo stigao 2018. iz Saint-Étiennea i u svom prvom mandatu na Maksimiru osvojio pet naslova prvaka i jedan Kup. Bio je ključan igrač u momčadi Nenada Bjelice i jedan od najbolje plaćenih nogometaša u svlačionici, a iz Dinama je otišao nakon što mu nisu ponudii novi ugovor na kraju prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavio je velik trag u Dinamu. Odigrao je brojne velike utakmice u plavom dresu, osvojio trofeje u prvenstvima i Kupu, ali igrao i u kultnom ''proljeću u Europi'' kojeg se desetljećima čekalo, a sada će ponovno navući plavi dres.

"Drago mi je da sam ponovno u svom Dinamu. Klub me kontaktirao i sretan sam što mogu pomoći. Veselim se povratku na teren i jedva čekam da nastavim tamo gdje sam stao. Za ovaj klub me vežu snažne emocije, ovdje sam proveo prekrasne godine i nadam se da ću moći pridonijeti novim uspjesima", izjavio je Theophile nakon potpisa novog ugovora s hrvatskim prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo