MODRI OPUŠTENI DVA DANA PRIJE MAĐARA: / 'Nismo još gledali našeg suparnika...'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Za dva dana igraju utakmicu, a još nisu odradili analizu

4.8.2019.
16:31
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon jutarnjeg nedjeljnog treninga na Maksimiru je održan kratki media day, a novinarima su na raspolaganju za izjave uoči kvalifikacija za Ligu prvaka bili igrači prve momčadi.

"Nismo još gledali našeg suparnika iz Mađarske, to ćemo od danas. Znamo da su tvrda i dobra ekipa i da nećemo imati lagan posao. Atmosfera je u ekipi odlična, čim su tu dobri rezultati i dobra igra. Zadovoljni smo i moramo nastaviti gdje smo stali protiv Gorice. Trebamo odigrati čvrsto, karakterno i muški, trebamo ići na pobjedu. Ako budemo pravi, siguran sam da će rezultat biti dobar. Puno toga ovisi o nama, trebamo se koncentrirati, vidjeti njihove kvalitete i gdje su dobri. Oni će biti odmorni, a s druge strane mi smo u ritmu tako da ćemo sve vidjeti na terenu. Nećemo ih podcijeniti, ući ćemo čvrsto u utakmicu, postaviti se i idemo pobijediti", rekao je ArijanAdemi, čije riječi prenosi službena klupska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igramo kvalifikacije za Ligu prvaka, rekao bih da je svakako bitna utakmica. Da uspoređujemo nogomet u Hrvatskoj i Mađarskoj, sigurno da bi svi rekli da je kod nas kvalitetnije. Ali vidjeli smo s reprezentacijom da to ne igra ulogu. Svaka utakmica kreće od 0:0, bez obzira na to koliki si favorit. Moramo ući ozbiljno i želimo pokazati da smo bolji. Stožer je analizirao sve, a mi ćemo se krenuti pripremati. Nisu Mađari slučajno tu, nitko nije zalutao u 3. pretkolo Lige prvaka. I Gruzijci su bili dobra momčad. Ovaj susret nam može donijeti puno toga, ali igra se 180 minuta i ne trebamo žuriti. Igrat ćemo svoju igru, nadamo se dobrom rezultatu. Početak je sezone, bili su visoki napori, svi igrači bi htjeli igrati sve utakmice. Imamo jako dobar kadar, slavili smo u svim susretima do sada, odigrali dobre utakmice... vjerujem da rotacija u ekipi pomaže da budemo odmorniji, a sigurno da daje samopouzdanje igračima koji bi inače manje igrali. Nemam očekivanja ni predosjećaj za ovu utakmicu, nadam se prolazu", dodao je BrunoPetković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrače je došao pozdraviti i najbolji hrvatski gimnastičar i svjetski prvak Tin Srbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo