MODRI ODBILI REKORDNE PONUDE UNITEDA I BAYERNA ZA OLMA: / Točno se zna zašto Dinamo odugovlači s prodajom dragulja

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Eventualnim plasmanom u najcjenjenije klupsko natjecanje zaradili bi 15 milijuna eura, a i cijene igrača bi porasle. Za to im je potrebna pomoć Španjolca

10.8.2019.
10:29
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski veznjaka DaniOlmo sasvim sigurno neće se još dugo zadržati u svlačionici Dinama. Hoće li otići ovog ljeta ili na zimu prvenstveno ovisi o plasmanu Dinama u Ligu prvaka. Veznjak bi u svakom slučaju trebao ostati na Maksimiru do kraja europskih kvalifikacija. Prođu li Modri u Ligu prvaka postoji mala mogućnost da produži svoj boravak u redovima hrvatskog prvaka.

Javljaju se kupci

Iz Maksimirske 128 za sada su poprilično tihi kada je transfer Španjolca u pitanju. NenadBjelica otkrio je da Olmo na stolu ima novi ugovor. Kako ga nije potpisao čini se da je transfer sve bliže. Velikani su opasno zagrizli za njega, a SN tvrdi da je Dinamo odbio ponude Evertona, Manchester Uniteda i Bayerna. Engleski velikan navodno je ponudio 25, a njemački 28 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

26.05.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Dani Olmo, Nenad Bjelica. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

U Maksimiru pak očekuju da će na njemu zaraditi 40 milijuna eura. Sasvim je sigurno da će srušiti rekord Dinama koji je postavio Marko Pjaca kada je prelazio u Juventus (23 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo