pamtit će se 2019. / 'Modri' juniori izbacili Southampton i izborili finale 'neslužbene Lige prvaka' s Bayernom!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamovi juniori ostvarili su još jedan velik uspjeh - izborili su finale Premier League International Cupa u kojem će igrati s Bayernom

10.4.2019.
22:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Pamtit će sezonu 2018./19. GNK Dinamo. Ne samo da je njihova prva momčad dogurala do osmine finala Europske lige gdje se odlično držala s portugalskim divom Benficom, već su i njihovi juniori napravili uspjehe vrijedne divljenja. 

Nakon što ih je Chelsea izbacio u četvrtfinalu Lige prvaka, modri su u polufinalu 'neslužbene Lige prvaka', natjecanja koje nosi naziv Premier League International Cup danas igrali polufinale u kojem su pobijedili engleski Southampton 3:1. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalo se naslutiti da će ovo biti velika večer za Dinamo. Poveli su već u 10. minuti kada je Antonio Marin sjajno ubacio nakon prodora po lijevoj strani, a Leon Šipoš mirno pospremio loptu u mrežu za 1:0. 

Vodstvo nije dugo potrajalo - u 23. minuti za 1:1 je zabio Harry Hamblin. Nažalost po njega, samo 14. minuta kasnije, u 36. Hamblin je zbog grubog starta zaradio izravno isključenje i ostavio svoju momčad na cjedilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Southampton je to itekako osjetio - modri su dominirali, a Southampton je idući pogodak primio u 54. minuti, kad je za 2:1 zabio upravo igrač koji je iznudio crveni karton protivnika - Marko Gjira. 

Točku na i stavio je Čujić koji je pogodio u 82. minuti nakon još jedne krasne asistencije Antonija Marina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će u finalu igrati s juniorima minhenskog Bayerna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo