MNOGIMA NIJE BIO JASAN ZIDANEOV POTEZ PROTIV CITYJA: / Svi su ga prozivali zbog Modrićevog idealnog partnera, evo što on kaže

Image

Prednost u veznom redu dobili su Modrić i Valverde

29.2.2020.
15:41
VOYO logo

Francuski stručnjak ZinedineZidane našao se na udaru nakon što je Real Madrid izgubio od Manchester Cityja u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Jedna od stvari koje su mu mnogi predbacivali je je činjenica da je ostavo Tonija Kroosa na klupi.

"Kad god je rezultat loš pronađete nešto. Nismo izgubili jer Kroos nije igrao. Ostali igrači su u formi i Kroos je jedna od opcija", izjavio je Zidane na konferenciji za novinare dan prije dolaska Barcelona na Santigao Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi El Clasico

Iako se Real, pogotovo nakon ozljede EdenaHazarda, muči s realizacijom, Francuz ne nije zabrinut.

Image
Image

Real Madrid's German midfielder Toni Kroos (R) and Real Madrid's Spanish defender Sergio Reguilon react at the end of the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Real Madrid CF and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 5, 2019. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

"Ne brinem jer smo pobjeđivali posljednja četiri mjeseca. Pobjeđivali som i bez Hazarda, ali volio bih da nije ozlijeđen jer nam je potreban", kazao je Zidane. Barcelonu će u Madridu predvoditi Lionel Messi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo koliko im je on važan. Ključni im je igrač, ali oni su dobri na svaki način. Oni su momčad koja radi dobre stvari. Razmišljamo o otme što ćemo napraviti i kako ćemo igrati protiv tako snažnog suparnika. Znamo tko nam dolazi. Trebat će nam srce, glava i jedinstvo i podrška sviju ovdje. Pred nama je sjajna nogometna utakmica", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo