MA NAJJAČI JE NIKO / Mnogi se pitaju u čemu je tajna? Kovač nakon krize opet gazi sve s Monacom, a njegove izjave otkrivaju kako mu je to uspjelo

Image
Foto: Profimedia

Kovačev Monaco je u posljednjih pet utakmica upisao četiri pobjede i sada izgledaju vrlo dobro

25.10.2021.
13:06
Profimedia
VOYO logo

U susretu 11. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojeg vodi Niko Kovač, je pobijedio Montpellier sa 3-1 upisavši četvrtu pobjedu u posljednjih pet kola.

Monaco je poveo u 12. minuti preko Kevina Vollanda, a pet minuta kasnije Wissam Ben Yedder je zabio za 2-0. Gelson Martins je u 61. povisio na 3-0, da bi Teji Savanier smanjio iz kaznenog udarca u 81. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je u sezonu krenuo dosta loše, Kovačev Monaco je u posljednjih pet utakmica upisao četiri pobjede i sada izgledaju vrlo dobro, a mnogi se pitaju u čemu je točno kvaka i kako ih je Kovač opet uspio podići na višu razinu?

Pa prije svega ima to dosta veze s Kovačevim karakterom, a najbolje se vidi kakav pristup ima po njegovim izjavama nakon utakmice s Montpellierom. Kovač je kazao kako je zadovoljan sa 75 minuta utakmice, ali s 15 minuta nikako nije jer tada su primili gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Igrat će oni koji zasluže'

"Imamo mjesta za napredak, nisam sretan s time kako je izgledala završnica. Moramo se naučiti kako zaključiti meč, kako zadržati loptu. Utakmica protiv Montpelliera može tome poslužiti", rekao je Kovač i naglasio kako je svjestan da se padovi događaju posebice jer ima vrlo mladu momčad.

"Kada pogledam klupu pomislim da imamo kvalitetan tim koji se može boriti za pozicije na vrhu ljestvice Ligue 1", rekao je Kovač i zatim poslao vrlo važnu poruku svojim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrat će oni koji to zasluže, njima želim dati minutažu. Ovo je natjecanje, svi moraju pokazati želju na treninzima. To sam rekao i prošle sezone, svi se moraju potruditi, ja ne dijelim poklone", rekao je Dalić.

"Osjećam da ponovno postajemo momčad kakva smo bili u završnici prošle sezone. Sve smo bolji i napredujemo svakom utakmicom. To je ono što volim i želim vidjeti u svom timu", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo