MNOGI NISU SVJESNI ŠTO JE SALIHAMIDŽIĆ UPRAVO NAPRAVIO PERIŠIĆU: / Njegova izjava ponižavajuća je za sjajnog Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Podsjetimo, Perišić će ostati U Bayernu do 23. kolovoza na posudbi.

3.7.2020.
10:35
Profimedia
VOYO logo

Službeno je, Leroy Sane (24) novi je igrač Bayerna, objavio je bavarski klub. Mladi krilni igrač prešao je u najjači njemački klub u transferu koji je vrijedan oko 50 milijuna eura. Potpisao je petogodišnji ugovor.

Imat će ovaj transfer velik utjecaj na Ivana Perišića koji je trebao ostati u Bayernu nakon što mu istekne posudba, no nije to sad baš izgledna opcija. Vrlo je zanimljiva bila izjava Brace Salihamidžića, sportskog direktora bavarskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretni smo da je Leroy stigao u Bayern. On je igrač koji čini razliku na terenu i pojačat će svojom kvalitetom našu momčad. Sa Sergeom Gnabryjem, Kingsleyem Comanom i Leroyem sad smo jako dobro pokriveni na krilnim pozicijama koje su bitne za našu igru", rekao je Salihamidžić na predstavljanju Sanea.

Zanimljivo je da je, predstavivši krilne igrače Bayerna "zaboravio" na Ivana Perišića. Slučajno ili namjerno, to ne možemo nagađati, ali iz ovog se može iščitati da mu Ivan nije u nekim velikim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PERIŠIĆ ODUŠEVIO TRENERA POTEZOM IZVAN TERENA: /

Otkrivena prava pozadina priče koja se jučer proširila njemačkim medijima

Image
PERIŠIĆ ODUŠEVIO TRENERA POTEZOM IZVAN TERENA: /

Otkrivena prava pozadina priče koja se jučer proširila njemačkim medijima

Nedefinirana sudbina

Podsjetimo, Perišić će ostati U Bayernu do 23. kolovoza na posudbi. Najprije se mislilo da mu Salihamidžić pomogao da produži svoj staž u Bayernu, a onda je Kicker izbacio vijest da je Perišić ipak sam tražio da ostane do kraja sezone, baš kao i Coutinho i Odriozola, što je oduševilo trenera Hansija Flicka.

“To me jako raduje i pokazuje mi koliko je ova momčad posebna", rekao je Flick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je ove sezone nastupio u 30 utakmica u svim natjecanjima. Pritom je postigao šest pogodaka i namjestio ih još devet. Ukupno je na travnjaku proveo 1515 minuta.

Ugledni mediji Sky Sports i Bild su izvijestili da Bayern ne želi Interu platiti 15 milijuna eura za Perišićeve usluge, no daleko je još 23. kolovoza kad će se prelomiti ta odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo