MNOGI ĆE SE RAZOČARATI: / Kovačić jasno rekao svoje želje i planove

Image
Foto: AFP
15.7.2015.
10:47
AFP
VOYO logo

Posljednjih mjeseci mediji od Italije preko Hrvatske do Engleske lažno sele Kovačića od Liverpoola preko Barcelone pa sve do Bayera. A, malo je kazati kako su to sve samo obične špekulacije. Kako sada stvari stoje, Kovačić neće nikuda sa Giuseppe Meazze. Bivši dinamovac, od kojeg se u klubu očekuje puno više nego što je do sada pokazao, jasno je dao do znanja:

"Želim pokazati i dokazati da mogu igrati u Interu. Želim pobjeđivati u ovom dresu. Inter je veliki klub poput Barcelone ili Real Madrida", kazao je Kovačić za La Gazzetta dello Sport, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ostati u Interu

"Želim ostati ovdje. Ne želim ići niti u jedan drugi klub. Odnos između mene i Intera biti će dug. Meni u klubu nitko nije kazao kako me se želi prodati", jasno je Vatreni dao do znanja i osvrnuo se na veliki transfer Raheema Sterlinga u Manchester City, nakon kojega je pukla priča kako su čelnici Liverpoola konačno spremni sjesti za stol s čelnicima Intera oko prelaska Kovačića na Anfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sterling i ja imamo drugačije uloge u momčadi. Nije na meni da išta komentiram o mogućim ponudama Liverpoola, ako ih uopće ima. Ponavljam, želim ostati u Interu".

Kovačić se osvrnuo na svog novog suigrača u momčadi koji je za 40 milijuna eura stigao iz Monaca, Geoffreja Kondogbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kondogbija je snažan napadač koji sjajno štiti loptu i ima sjajne psihičke i tehničke kvalitete. On je igrač koji stvara razliku na travnjaku. Što se tiče Juventusa, oni su još dosta ispred nas jer imaju momčad koja je već godinama na okupu. Istina, ostali su bez Andrea Pirla i Carlosa Teveza ali su momčadi pridodali neke sjajne igrače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo