Ikona Bayerna poslala poruku europskim bogatasima

Njemacki nogometni reprezentativac Thomas Muller opovrgnuo je nagadanja da namjerava napustiti Bayern predstojece ljeto.

7.5.2014.
8:04
VOYO logo

U brojnim su se europskim medijima posljednjih dana pojavile glasine da 24-godisnji ofenzivni veznjak nije zadovoljan statusom kod trenera Pepa Guardiole, te da zbog toga razmislja o odlasku s Allianz Arene.

Nagadalo se da bi ga vjerojatni buduci menadzer Manchester Uniteda Louis van Gaal htio dovesti na Old Trafford, ali od svega toga zasad nece biti nista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Buduci da nisam izmislio te glasine, ne mogu ih ni komentirati. Ono sto mogu reci je da sigurno nemam namjeru otici iz Bayerna, ali ne mogu jamciti da cu se zauvijek tako osjecati", rekao je Muller za Bild.

Osvrnuo se potom i na poraz od Real Madrida u polufinalu Lige prvaka (1:0 na Santiago Bernabeuu i 4:0 na Allianz Areni), te brojne kritike koje su uslijedile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da ispadanje boli, ali moramo biti iskreni i reci da je Real bio bolji od nas u obje utakmice. Uostalom, izgubili smo sa 5:0. No, kritike samo pokazuju koliko smo kvalitetni jer je puno ljudi ocekivalo da cemo ponoviti lanjsku trostruku krunu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo