Mladi Vinkovčanin dokaz je da se trud isplati!

Mladi igrač Cibalije Jakov Puljić, najbolji strijelac jesenskog dijela juniorske lige s ukupno 13 pogodaka, pozvan je u kamp Olympique Marseillea od 5. do 11 prosinca.

1.12.2011.
21:00
VOYO logo

Puljić je nogometnu školu prošao u Vinkovcima, a igrao je i utakmicu četvrtfinala Kupa protiv Vinogradara. Inače, član je i U19 reprezentacije.

"Presretan sam, kada je stigao poziv, bio sam iznenađen. Nisam mogao vjerovati da je to taj klub. Treniram u Cibaliji od svoje sedme godine i ovo mi je najbolje priznanje da se sav uloženi trud isplati", komentirao je Jakov dodajući kako na put kreće u ponedjeljak te da se nada kako će ozljeda gležnja iz utakmice s Vinogradarom do tada do kraja zacijeliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puljić je jedan od dvojice Hrvata pozvanih u ovaj kamp i ovo je potvrda dobre Cibalijine Omladinske škole. Drago mi je zbog njega, on sigurno ima svijetlu budućnost u nogometu", istaknuo je sportski direktor Dražen Pernar.

"Puljić sigurno ima talent, ponosan sam što je jedan takav klub zainteresiran za našega mladog igrača, on je prvenstveno ovo zaslužio svojim marljivim i odgovornim radom. Ja ga imam u ozbiljnim kombinacijama", rekao je trener Samir Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo