MLADI VATRENI DOZNALI PROTIVNIKE NA EURU: / `Cilj nam je biti među prvih pet`

Image

Hrvatska reprezentacija do 19 godina saznala je protivnike u skupini na Europskom prvenstvu koje će se održavati od 11. do 24. srpnja u Njemačkoj.

12.4.2016.
19:31
VOYO logo

`Dobili smo jaku skupinu i jako motivirajuće suparnike. Engleska je u Elitnom kolu izbacila Španjolsku, a s njome smo igrali i protekle godine u rujnu te znamo koliko je to fizički moćna momčad. Francuzi su, pak, Elitno kolo završili sa sve tri pobjede i bez primljenog gola. Skupina je dobra i možda je bolje za nas da se radi o jakim protivnicima, budući da se prema nekim našim prijašnjim iskustvima pokazalo da nas jači suparnici dodatno motiviraju`, prenosi izjavu hrvatskog izbornika Ferde Milinaslužbena stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milin je zatim otkrio cilj mladih Vatrenih. `S obzirom na imena i tradiciju suparničkih reprezentacija očekujem da će nas možda lagano podcijeniti, budući da mi imamo dosta igrača iz 1998. godišta. No, mi ćemo se spremiti najbolje što možemo i pokušat ćemo ostvariti naš temeljni cilj na Europskom prvenstvu, a to je da budemo među najboljih pet reprezentacija u Europi`, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb je prokomentirao i tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak. `Smatram da je svima jasno da je ždrijeb vrlo težak, međutim, sve reprezentacije koje se plasiraju na Europsko prvenstvo čine težak ždrijeb, bili to i Austrijanci kao nešto laganiji suparnici. No, sve je to isto jer su sve reprezentacije jednako kvalitetne. Ono što je sigurno jest da će naši igrači, pa čak i zbog psihološkog momenta zbog činjenice da se radi o velikim reprezentacijama, morati biti svaku utakmicu maksimalno unutra. Iz tog se razloga ne bojim da ćemo biti pravi. Teško je ipak zagarantirati rezultat, no cilj je jasan, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo. Sve ostalo vidjet ćemo na Euru u Njemačkoj`, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo