NOVA DRAMA / Mladi talent odlazi iz Dinama zbog nepoštivanja dogovora? Njegov otac tvrdi: 'Tražimo transfer, Čačić nije samo trener'

Image

Njegov otac tvrdi kako je Ante Čačić rekao jedno, a sada se događa nešto potpuno drugo

4.4.2023.
10:07
VOYO logo

Situacija u Dinamu nije bajna na svim poljima. Drama oko uprave kluba još nije ni blizu riješenja, na terenu Dinamo izgleda jako loše i ponovno je dopustio Hajduku da se nada da ih može sustići, a izgleda kako i u omladinskom pogonu ne cvjetaju ruže.

Najnovija situacija koja se pojavila u Dinamu je ona oko mladog Gabrijela Rukavine. Njegov otac nezadovoljan je statusom 19-godišnjeg krilnog nogometaša Dinama. Rukavina se u siječnju priključio prvoj momčadi, ali je kod trenera Ante Čačića u drugom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao je samo 29 minuta, a njegov otac Tomislav, nekadašnji igrač Dinama i hrvatske reprezentacije, tvrdi da je iz kluba obećano da će Rukavina imati veću ulogu.

"Situacija je neprihvatljiva. Ostali smo u Dinamu jer nam je predočen projekt koji smo doživjeli kao jako dobar. Međutim, taj se dogovor nije provodio u stvarnosti", rekao je Rukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam gdje je problem, nitko mi ne daje odgovore. Sjeli smo s Čačićem i složili se da imamo problem. Rekao je da će mu dati priliku, ali već je odigrano 11 proljetnih utakmica, a Gabrijel je u njima skupio 29 minuta. Ukratko - nije dobio priliku. Znamo da Čačić nije samo trener, on je i sportski direktor koji stoga kompletno kreira Dinamovu stručnu viziju, a ona za Gabrijela očito nije dobra", dodao je Rukavina u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo