MLADA ZVIJEZDA POLUDJELA ZBOG VELIKE SRAMOTE UNITEDA I IBRE: / 'Kakva sprdačina, ovo je ponižavajuće'

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Napadaču Manchester Uniteda, mladom Francuzu Anthonyju Martialu (20), nije se svidjelo to što mu je Zlatan Ibrahimović uzeo dres s brojem devet.

25.7.2016.
9:23
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

I dok Zlatan Ibrahimović želi biti Bog Manchestera u dresu s brojem devet, Anthony Martial, nogometaš koji je prošle sezone zabio 17 golova uz 8 asistencija za Crvene vragove, koji je na Old Trafford stigao prošlog ljeta i koji će na kraju klub koštati 110 milijuna eura, poludio je zbog toga.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ BEZOBRAZNO UZEO BROJ MLADOJ ZVIJEZDI UNITEDA: Evo s kojim brojem Ibra želi biti Bog Manchestera

Unitedova devetka s Martialovim prezimenom jedan je od najprodavanijih dresova u svijetu od prošlog ljeta. No šef kluba Ed Woodward procijenio je da će se još bolje prodavati s bosanskim nego s prezimenom Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ga zadovoljila jedanaestica

I to je ono što je jako naljutilo Francuza. To i način na koji je Ibrahimović uzeo devetku svom mlađem suigraču vodeći se svojim imenom, bahatošću i svojevrsnim senioritetom kao i to što mu klub za taj potez uopće nije rekao. Kako bilo, Martial je odlučio vratiti svom klubu za taj uistinu nekorektan i sramotan potez. Bez obzira što je klub svojoj mladoj zvijezdi dodijelio broj 11 koji je nosio legendarni Ryan Giggs i koji u povijesti Manchester Uniteda ima posebnu težinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Martial je prestao pratiti United i na Twitteru i na Instagramu, a na svojim službenim profilima objavio je fotografije svoje modne marke AM9. Koliko je ovaj broj važan Martialu govori i što se na Instagramu njegov profil može pronaći pod korisničkim imenom Martial_9. Britanski Metro piše kako je Martial promijenio svoju profilnu i cover fotografiju na Facebooku i na obje fotografije dominira broj devet.

Nezadovoljni Martial

Tabloid Daily Mail izvještava pak kako je Martial, promjenom cover i profilne fotografije, napravio to da sad stotine navijača komentira ovaj slučaj koji je itekako odjeknuo na Otoku, s mnogo spekulacija o tome kako je Martial jako nezadovoljan i kako se ne libi pokazati nezadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Ismail Ibrahim, korisnik Facebooka, napisao:

"Znači li ovo da je Martial nezadovoljan promjenom broja devet u jedanaest?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Klub nije tražio njegovo dopuštenje kad su mijenjali brojeve'

Moralos Kalangi, još jedan od onih koji su komentirali na društvenim mrežama Ibrahimovićevo uzimanje broja devet Martialu, dodao je:

"Klub nije tražio njegovo dopuštenje kad su mijenjali brojeve. Pa on je bio naš najbolji igrač prošle sezone (uz Davida de Geu), a klub se prema njemu ponio kao prema go*nu. To je jako ponižavajuće za njega. Kakva sprdačina. Totalno nepoštovanje Martiala. Sramota", objašnjava Kalangi, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ima i onih koji ne podržavaju takvo Martialovo ponašanje. Jedan od kritičara Martialova nezadovoljstva je Hadj Muhammed:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim nikakav problem u tome što si dobio dres s brojem 11. U čemu je problem, Martial? Prestani se ponašati kao dijete".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo