MLADA NADA UNITEDA PROMAŠILA NEMOGUĆE: / Crveni vragovi doživjeli senzacionalan poraz u Kazahstanu

Image
Foto: Screenshot

Ole Gunnar Solskjaer poslao je teren sastav u kojem su dominirali igrači B momčadi

28.11.2019.
19:05
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Astane upisali su prvu pobjedu u skupini L Europske lige pobijedivši Manchester United sa 2-1, a tri boda osvojili su i Krasnodar, te Getafe.

Astana je i prije ovog susreta bila bez izgleda za plasman u drugi krug natjecanja, dok je ManU osiguralo prolaz, ali ne i prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Crveni vragovi" su u Kazahstan doputovali bez glavnih igrača, no i s drugom sastavom momčad Ole Gunnar Solskjaera je povela već u 10 . minuti golom JesseaLingarda. Manchester je u 54. minuti mogao sve riješiti, no Tahith Chong je promašio nemoguće, sa pet metara je prebacio prazna vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah kažnjeni

Kazna je stigla minutu kasnije kada je DimitriShomko izjednačio lijepim udarcem, a u 62. minuti domaćin je preokrenuo rezultat autogolom Bernarda. Antonio Rukavina je ubacio s desene strane, a lopta je pogodila Bernarda i završila u mreži. Do kraja susreta gosti su imali nekoliko lijepih prilika za izjednačenje, no Nenad Erić je sjajno branio. Hrvatski nogometaš Marin Tomasov nije nastupio za Astanu.

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju AZ i Partizan, a Nizozemci imaju priliku pobjedom preuzeti vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijem terminu odigrane su i obje utakmice iz skupine C. Krasnodar je pobijedio Basel sa 1-0, a identičnim rezultatom je Getafe slavio na gostovanju kod Trabzonspora.

Pobjedu Krasnodaru donio je Ari golom iz kaznenog udarca u 72. minuti, dok je pogodak odluke u Turskoj zabio Jamie Mata u 50. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basel je i prije ove utakmice osigurao prolaz, a drugi putnik će biti poznat nakon međusobnog ogleda Getafea i Krasnodara.

Rusi će za prolaz morati u Španjolskoj pobijediti uz uvjet da postignu najmanje dva gola, jer su prvu utakmicu kod kuće izgubili sa 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo