JESTE LI PRIMJETILI? / Oršić je u Londonu poludio na Kopića: 'Ma kad sam izašao van bio sam vruće glave i nisam baš najbolje reagirao'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ma kad sam izašao van bio sam vruće glave i nisam baš najbolje reagirao'

10.12.2021.
17:27
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Zanimljiva situacija dogodila se sinoć za vrijeme utakmice između West Hama i Dinama na Olimpijskom stadionu u Londonu (pobjeda Plavih 1-0).

Image
DINAMOVCI SE VRATILI U ZAGREB /

'Izjave Vlašića su nas dodatno motivirale. Mi smo tu da pričamo na terenu, ne po novinama'

Image
DINAMOVCI SE VRATILI U ZAGREB /

'Izjave Vlašića su nas dodatno motivirale. Mi smo tu da pričamo na terenu, ne po novinama'

Zasmetalo mu prvotno što ga je Kopić izvadio iz igre u 64.

Naime, junaku velike pobjede Dinama Mislavu Oršiću prvotno je bilo zasmetalo to što ga je trener Željko Kopić izvadio iz igre u 64. minuti. Nije to baš najbolje prihvatio. No, dan poslije, u zagrebačkoj Zračnoj luci Dr. Franjo Tuđman novinarima je hladne glave, nakon prospavane noći, kad su se emocije malo slegnule, rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kad sam izašao van bio sam vruće glave i nisam najbolje reagirao u tom trenutku, ali to je tako kad igraš utakmicu. Najbitnije da smo mi pobijedili. Protivnici koje možemo dobiti? Pa ne znam, prošle godine nije bilo toliko velikih ekipa. Nikad nisam imao ekipe protiv koga bi volio igrati, trećeplasirani u Ligi prvaka su sve velike ekipe. Bit će teško koga god da dobijemo, ali mislim da ćemo imati jedne dobre pripreme što nismo imali priliku na ljeto", izjavio je Mislav Oršić.

Dinamo osigurao drugu poziciju u skupini

U susretu posljednjeg, 6. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Londonu pobijedio West Ham sa 1-0 osiguravši drugo mjesto u skupini koje vodi u play-off Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Mislav Oršić u četvrtoj minuti. Oršićev gol proglašen je za najljepši gol zadnjeg kola grupne faze Europske lige. Bio je to sjajan udarac, snažan i precizan, koji je hrvatski reprezentativac uputio desnom nogom, kad je bio oko dva metra udaljen od kuta kaznenog prostora na lijevoj strani.

Nogometaši Dinama i prije londonskog ogleda protiv West Hama, osigurali su "europsko proljeće". Bilo je samo upitno hoće li nastaviti svoj put u Europskoj ligi ili će preseliti u Konferencijsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham ranije osigurao jedinicu

West Ham je već ranije osigurao prvo mjesto, a "Modrima" je za potvrdu druge pozicije trebao barem bod u Londonu ili neuspjeh Genka kod kuće od Rapida.

Na koncu su i Dinamo i Rapid slavili sa po 1-0. Dinamu je pobjedu donio Oršić fantastičnim golom u četvrtoj minuti, a Rapidu Ljubičić golom u 29. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo