TRENERI O DERBIJU / Mislav Karoglan: 'Ne bih pričao o fizičkoj spremi'; Anter Čačić: 'Ovaj je bod nama velik'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Treneri Dinama i Hajduka dali su svoje viđenje utakmice

21.10.2022.
22:23
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk i Dinamo su odigrali bez pobjednika u susretu 14. kola na Poljudu. Domaćini su poveli pogotkom Livaje, a Petković je s 11 metara bio precizan za konačnih 1:1.

Nakon dvoboja su pred novinare izašli treneri dvaju najvećih hrvatskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odigrali smo jako dobrih 60 minuta. Izgubili smo na pritisku, Sahiti i Fossati su morali izaći zbog ozljeda. Ljut sam jer nismo trčali dobro u tranziciji. Na kraju ostaje dojam da je rezultat realan. Mislim da je naše prvo poluvrijeme bilo puno bolje nego Dinamovo drugo', rekao je Karoglan nakon svog prvog derbija na klupi Hajduka.

Image
OVO IM NIJE TREBALO /

GALERIJA Požar na Poljudu nakon utakmice: Navijači zapalili stolice na tribinama

Image
OVO IM NIJE TREBALO /

GALERIJA Požar na Poljudu nakon utakmice: Navijači zapalili stolice na tribinama

'Limitirali smo ih na jako malo šansi'

Novinari su ga priupitali, je li Hajduk nedovoljno spreman za ovakve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne bih pričao o fizičkoj pripremi. Trebam pogledati utakmicu u miru. Mislim da smo počeli gubiti strukture. Izgubili smo Kalika, Nikolu Kalinića, ali kada se gleda Dinamo limitirali smo ih na jako malo šansi', konstatirao je, a onda otkrio vjeruje li da njegova momčad može ugroziti Dinamo.

'Svaka utakmica je finale. Naše iduće finale je Gorica. Obično smo nakon derbija imali teške utakmice. Sjetimo se lani Belupa. Najvažnije je da se osvježimo', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo gledali kvalitetnu utakmicu'

Pred novinare je izašao i strateg Modrih, Ante Čačić sa svojim uobičajenim suzdržanim stavom punim respekta.

'Nažalost nismo gledali kvalitetnu utakmicu. Derbi je bio dosta skroman, pogotovo s naše strane prvo poluvrijeme. Bilo je jako puno grešaka. Rezultat je realan. Moramo biti zadovoljni jer je distanca između nas i Hajduka ostala ista. Veseli me da je sve proteklo korektno. Ovaj je bod nama velik', kazao je Čačić, a onda dodao kako ih ne može promijeniti osam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije bilo trke. Bili smo daleko od igrača Hajduka, bili smo bezopasni. Drugo poluvrijeme smo bili bolji, a u završnici smo mogli možda ući u još koju priliku, ali ne bi bilo zasluženo da smo pobijedili', zaključio je trener Dinama.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo