Mišin Hajduk trebao bi biti čudo!

Mišo Krstičević ne posustaje u žestokom ritmu, užitak je gledati njegove treninge pune intenziteta.

29.3.2012.
20:07
VOYO logo

A tih pet minuta pretvori se u sat. Uglavnom, Krstičević ne odustaje od svog planiranog napadačkog Hajduka, u Koprivnici će, sudeći prema treninzima, igrati s dva napadača. Uz Vukušića će u špici biti Ivan Lendrić, koji je kod Balakova bio na ledu. Inače, Lendrić će igrati umjesto 'kartoniranog' Anasa Sharbinija, koji je, usput, ozlijedio Ahilovu tetivu.

Krstičević je imao u planu u vatru gurnuti mladog Ivu Tomaša u kojeg ima veliko povjerenje, ali mladić iz Brela ozlijedio je petu. Očito je da trener bijelih vjeruje samo mladima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, o novom Mišinom Hajduku već kolaju pričaju priče. Krstičević je poznat kao trener čije su momčadi superiorne po fizičkoj spremi, a upravo je to ono što nedostaje današnjem Hajduku. Uostalom, u prijateljskom obračunu njegovih juniora i prve momčadi Hajduka, nedavno su slavili upravo Mišini golobradi mladići, i to sa 4:2.

S Poljuda je stigla i jedna dobra vijest, kad su financije u pitanju. Ona kazna od 80 tisuća kuna zbog hukanja Belleu na utakmici protiv Istre za sada je poništena. Tako je odlučila Komisija za žalbe HNS-a, predmet je vraćen disciplinskom sucu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A izgleda da su počeli pregovori sa zastupnicima španjolske Afise, koja od bijelih potražuje oko 14 milijuna kuna provizije za transfere Ivice Mornara i Mirsada Hibića u Sevillu 1996. godine. Priča sa Šibenikom i dugom o 3,5 milijuna kuna, zbog koje je Hajduk zaradio suspenziju, i dalje je čeka rasplet...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo