Kapetan za osječkim kormilom / Mile Škorić za RTL o Bjelici i svojoj budućnosti: 'Nikad nisam rekao da ne bih otišao nikad, ali...'

S bijelo-plavima je prošao sve - i najteže i najljepše trenutke. Da potpuno zaokruži svoju osječku priču nedostaje mu samo trofej

26.6.2022.
13:01
VOYO logo

Dva su pripremna ispita u Austriji iza momčadi Osijeka, još dva ih tek čekaju, a oni s nestrpljenjem očekuju početak HNL-a. Za točno tri tjedna sezonu otvaraju protiv Gorice, ali jednim se okom već gleda put Kazahstana gdje ih u drugom pretkolu Konferencijske lige čeka tamošnji Petropavlovsk.

Pred kamere RTL – a stao je kapetan Bijelo-plavih Mile Škorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće bit jednostavno apsolutno, mislim nismo do sad igrali s takvim protivnikom, ali nema danas lakog protivnika. Cilj je što je šef rekao Europa, ali i u Konferencijskoj ligi dobri klubovi, treba malo sreće da nas ždrijeb pomazi. Nadam se da će tako bit napokon", konstatirao je komentirajući daleko gostovanje u Kazahstanu koje ih čeka na otvaranju njihovog europskog puta.

'Sami rezultati pokazuju o kakvom se stručnjaku radi'

Osim što su promjene u igračkom kadru, barem dosad, bile minimalne, Bijelo-plavi u novu sezonu kreću i s istim stručnim stožerom. Ostanak Nenada Bjelice na osječkoj klupi mnogi nazivaju najvećim pojačanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sami rezultati pokazuju o kakvom se stručnjaku radi i što smo mi s njim dobili. To bi bilo odlično za klub da nastavimo s našim šefom. Dobili smo da smo dvije godine zaredom konkurentni maltene do samog kraja. Ne ide naravno ništa preko noći. Promijenilo se dosta toga, pokazali smo malo i pobjednički mentalitet donio nam je puno toga tako da, kažem, to bi bilo najbolje za klub', nahvalio je kapetan trenera Nenada Bjelicu koji je u nepune dvije godine potpuno promijenio krvnu sliku slavonskog kluba.

A puno je toga osječkom prvoligašu donio i Mile Škorić koji je nedavno navijače oduševio izjavom 'Osijek je moja budućnost'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVA SEZONA /

Bjelica otkrio na koju četvoricu više ne računa, treći strijelac HNL-a se pojavio na pripremama Osijeka

Image
NOVA SEZONA /

Bjelica otkrio na koju četvoricu više ne računa, treći strijelac HNL-a se pojavio na pripremama Osijeka

'U Osijeku imam apsolutno sve'

"Rekao sam to s obzirom i na godine. Svake godine sam sve stariji i sad da dođe neka nemoralna ponuda normalno da je sve teže očekivati i rekao sam to iz razloga zato što stvarno mislim da ja u Osijeku imam apsolutno sve. Tu sam dugi niz godina, ovo je moj grad, postao sam reprezentativac, kapetan sam kluba, imam sve stvarno što mi treba", pojasnio je svoju nedavnu izjavu.

Ovaj 31-godišnji stoper za prvu je momčad Osijeka debitirao prije čak 15 godina. Od tada je u bijelo-plavom dresu na teren istrčao 320 puta. 16 se puta upisao među strijelce i osam puta među asistente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nisam rekao da ne bi otišao nikad iz Osijeka, ali da nema potrebe i da ne bih nikad žalio da ostanem do kraja i da završim karijeru u Osijeku apsolutno ne bih žalio ni jednog trenutka", zaključio je Škorić pred kamerama RTL-a.

S bijelo-plavima je prošao sve - i najteže i najljepše trenutke. Da potpuno zaokruži svoju osječku priču nedostaje mu samo trofej. Možda baš u ovoj sezoni Mile Škorić odvede svoj Osijek do toliko željenog naslova hrvatskog prva

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo