Još jedan europski gigant u lovu na Marija Mandžukića

Prema pisanju talijanskog izdanja Goal.coma, budući trener Milana Filippo Inzaghi ozbiljno je zagrizao za hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića.

8.6.2014.
13:19
VOYO logo

Iako još nije službeno imenovan trenerom, Inzaghi navodno već naveliko slaže igračku križaljku za sljedeću sezonu, a Goal.com tvrdi da je pred predsjednika Silvija Berlusconija kao prioritet postavio - Mandžukića. Naš napadač će po svemu sudeći napustiti Bayern, što zbog dolaska Roberta Lewandowskog, što zbog lošeg odnosa s trenerom Pepom Guardiolom.

Goal.com navodi da je Mandžukićeva cijena oko 30 milijuna eura, a Milan je spreman platiti između 22 i 25 milijuna. Radi se o velikom iznosu za Rossonere, ali navodno su već razradili strategiju da to pokriju. Novac za pojačanja prvenstveno namjeravaju namaknuti mogućim prodajama Marija Balotellija, Mattije de Sciglija, Kake, Philippea Mexesa i Robinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kojem će smjeru krenuti Mandžukić, vjerojatno će biti poznato tek nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, a ranije se, podsjećamo, najviše spominjao interes engleskih klubova Chelseaja i Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo