MILAN PRONAŠAO NOVOG VRATARA: / Umjesto uplakanog Donarumme stiže slavni Španjolac

Image
Foto: Screenshot

Sedmerostruki prvak Europe u potrazi je za novim vratarom.

14.12.2017.
12:48
Screenshot
VOYO logo

Mladi talijanski vratar Gianluigi Donnarumma rasplakao se nakon poruke navijača Milana koju su mu poslali za vrijeme utakmice s Veronom u četvrtak navečer. "Psihološko nasilje, šest milijuna po sezoni i ugovor za brata parazita? Sada je dosta, odlazi”, pisalo je na transparentu upućenom 18-godišnjem vrataru.

Stiže Španjolac?

Do velikog antagonizma spram Donnarummi došlo je nakon njegovih riječi da je ugovor potpisao pod psihološkom prisilom i da bi mogao zbog toga tražiti njegov raskid. Menadžer Mino Raiola dodatno je podgrijao situaciju stalnim porukama da će mladi vratar naputiti klub i da je tražio da se poništi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, dok se cijela situacija ne riješi, počeo je proces traženja njegovog nasljednika. Barem u talijanskim medijma. Tuttomercato navodi da su u Milanu detektirali Pepea Reinu, vratara Napolija, kao sljedeću jedinicu. Španjolac će na kraju sezone postati slobodan igrač pa bi se na sjever mogao besplatno preseliti. U Milanu su mu spremni ponuditi 3,5 milijun godišnje kako bi stao između njihovih vratnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo