MILAN PREGAZIO SASSUOLO, FIORENTINA BOLJA OD ATALANTE: / Igrali Pjaca i Pašalić

Image
Foto: AFP

Milan ostvario uvjerljivu pobjedu

30.9.2018.
22:39
AFP
VOYO logo

Nogometaši Sassuola, koji su odlično startali u novoj sezoni, u nedjelju su na domaćem terenu protiv AC Milana izgubili sa 1-4.

BOLOGNA NAKON PREOKRETA DO POBJEDE: Počeo nedjeljni program u spektakularnoj Serie A

Strijelci za Milan bili su Franck Kessié (39), Suso (50, 90+5) i Samu Castillejo (60), dok je za Sassuolo zabio Filip Đuričić (68). Alen Halilović bio je na klupi za pričuve Milana, dok je Ivan Strinić zbog srčanih problema još uvijek izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perica izborio penal za Frosinone

Hrvatski napadač Stipe Perica izborio je penal za Frosinone, koji je u nedjelju na svom terenu izgubio od Genoe sa 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Penal je realizirao Camillo Ciano u 41. minuti, a na kraju se je pokazalo da je to samo utješni pogodak za Frosinone. Dvostruki strijelac za Genou bio je Krzysztof Piatek (33, 36). Stipe Perica odigrao je prvo poluvrijeme za Frosinone, koji je nakon sedam kola ostao predzadnji sa samo jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina bolja od Atalante

Dobru formu u novoj sezoni potvrdila je Fiorentina, koja je kod kuće dobila Atalantu sa 2-0 golovima Jordana Veretouta (62-PEN) i Cristiana Biraghija (90+4). Marko Pjaca igrao je do 54. minute za Fiorentinu, dok je Mario Pašalić proveo svih 90 minuta na terenu za ekipu Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Bologne preokretom su došli do pobjede nad Udineseom kojeg su pred svojim navijačima svladali sa 2-1 (1-1) u prvoj utakmici nedjeljnog programa 7. kola talijanske Serie A. Gosti su poveli u 32. minuti pogotkom Pussetta.

Santander zabio

Deset minuta poslije odličnu akciju domaće momčadi izjednačujućim pogotkom zaključio je Santander, a pobjedu Bologni donio je Orsolini u 82. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije u derbiju 7. kola Juventus je u Torinu pobijedio Napoli sa 3-1, a dva gola postigao je junak dvoboja Mario Mandžukić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI: Sassuolo 1 Đuričić (68) AC Milan 4 Kessié (39), Suso (50, 90+5), Castillejo (60) - - - Parma 1 Gervinho (33) Empoli 0 - - - Bologna 2 Santander (42), Orsolini (82) Udinese 1 Pussetto (32) - - - Chievo 0 Torino 1 Zaza (88) - - - Frosinone 1 Ciano (41-pen) Genoa 2 Piatek (33, 36) - - - Fiorentina 2 Veretout (63-pen), Biraghi (90+4) Atalanta 0


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo