Milan već odgovorio 'razmaženoj' Barceloni!

Nije se dugo trebalo čekati na Milanov odgovor Barceloni koja se, kao i Arsenal kolo ranije, žalila na kvalitetu travnjaka na San Siru u prvoj utakmici četvrtine finala nogometne Lige prvaka...

29.3.2012.
19:13
VOYO logo

Katalonska momčad uputila je prigovor UEFA-i na kvalitetu travnjaka na kojem je odigrana prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka. Prema riječima trenera španjolske momčadi Pepa Guardiole, teren je bio neravan i grbav što je onemogućilo kvalitetni nogomet kakav ova faza natjecanja zaslužuje.

Milan je nakon katalonskog prigovora UEFA-i na svojoj službenoj stranici obavijestio javnost kako je na tom istom travnjaku Barcelona dan ranije trenirala i nije imala ama baš nijedan prigovor. Naravno, talijanski su mediji na svoj način odgovorili 'razmaženim gostima iz Katalonije', a Milan je izdao priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XBQMbd2jAZchm5TZ
szólj hozzá: BAR

"Vezano za prigovor Barcelone upućen UEFA-i što se tiče kvalitete travnjaka San Sira, klub ima dvije stvari za reći:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Zalijevanje travnjaka kako je bilo dogovoreno toga jutra (srijeda), i kako stoji u UEFA-inim propisima, nije sprovedeno zbog velike količine vlage na terenu.

2. Stanje travnjaka, na kojem je Barcelona trenirala u utorak navečer i pritom nije imala nikakvih pitanja ili prigovora, je pomno pregledano i odobreno od strane sudaca i delegata iz UEFA-e.", stoji u priopćenju talijanskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici protiv Barcelone Milan je samo od ulaznica zaradio rekordnih 4,9 milijuna eura! Svaki od 76.000 navijača koji je bio na stadionu prosječno je za kartu platio 65 eura. Od tog prihoda Milan će lako izdvojiti 250.000 eura za novi travnjak.

"Ovo nema smisla, mijenjali smo travnjak prije 35 dana i već je u katastrofalnom stanju", izjavio je direktor milanske momčadi Adriano Galliani, a ubrzo i saznao da je Barcelona uputila službeni prigovor zbog lošeg travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uputili su prigovor i zbog toga što su navijači Milana stalno ometali Lionela Messija laserom. Najbolje se to vidjelo kada je izvodio slobodnjak, a zbog ometanja se poskliznuo.

Trener Milana Massimiliano Allegri zadovoljan je rezultatom u prvoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo postigli pogodak, ali neodlučen rezultat, koji je realan, ulio nam je samopouzdanje za uzvratnu utakmicu. Pokazali smo da se možemo nositi s Barcelonom".

Barcelonin vratar Victor Valdes zaključio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milan i njegovi navijači slave remi s nama, ali baš me zanima kako bi utakmica završila da nam je sudac dosudio barem jedan jedanaesterac".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo