MILAN DOGOVORIO DVA NOVA POJAČANJA: / Jedno od njih jasan je znak da nova uprava ne računa na Hrvata

Image
Foto: AFP

Milan se pod novim vlasnicima ozbiljno pojačava, a jedan Hrvat mogao bi posebno ispaštati zbog toga

15.8.2018.
19:40
AFP
VOYO logo

Nakon što je u Milanu došlo do smjene uprave, promjene vlasnika i brojnih drugi promjena u strukturi kluba, počela su se dovoditi i pojačanja. Nedavno je dogovoren dolazak Tiemouea Bakayokoa, ranije su stigli naši Alen Halilović i Ivan Strinić, ali i Juventusov dvojac - Gonzalo Higuain i Mattia Caldara.

Nedavno je dogovoren transfer Samuela Castilleja, a sada je potvrđeno da će u klub stići i Diego Laxalt iz Genoe. Sky Italia javlja kako su crno-crveni dogovorili transfer mladog Samuela Castilleja koji na San Siro stiže nako odlične sezone u dresu Villarreala. Milan će u drugom smjeru poslati Carlosa Baccu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doveli perspektivnog beka

Isto tako, Milan je postigao dogovor s Genovom oko prelaska Urugvajca Diega Laxalta za cijenu od 14 milijuna eura, uz moguća četiri milijuna bonusa, od čega 11 otpada na Lapadulu kojeg je Milan pustio u Genou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je suditi prema tome koliko talijanski klubovi troše u ovom prijelaznom roku, možemo s priličnom sigurnošću pretpostaviti da nas čeka jedna od uzbudljivijih sezone Serie A u zadnjih nekoliko godina, a najviše će tome doprinijeti povratak Intera i Milana u borbu za najveće nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo